INNKJØP 11.02.2012

Ja, idag har mamma og jeg vært en liten tur på senteret. Vi handlet nyttige ting, og verken mamma eller jeg hadde noe særlig shoppinglyst. Vi var egentlig på utkikk etter sko til ballkjolen, men det var visst ikke å finne i den fargen jeg ville ha/ trenger.

For noen dager siden mottok jeg et par sko som jeg hadde bestillt på nettet, men de var litt for store og kanskje en smule høye... Siden jeg ikke har funnet noe annet så må jeg bruke disse så vi kjøpte ektra såler slik at de blir enklere å gå i. De er helt nydelige!! Elsk på de.. Noen som gleder seg til å se hele antrekket til ballet? Jeg gleder meg ihvertfall til å vise dere! 

Her er det puttet to forskjellige såler i pakken, for jeg har allerede prøvd de.. Det er gummisåler og noen tøystykker ellerno som du putter bak.

Laken fikk jeg idag også.. mammas kjedeligste kjøp idag..
  0 kommentarer på "INNKJØP 11.02.2012"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria

hits