my bedroom

Som sagt ommøblerte jeg rommet mitt i går rett og slett fordi jeg får trekk på meg når jeg ligger under vinduet. Veldig fornøyd med sånn det er nå. Det eneste som mangler er et vridbart veggfeste til tven slik at jeg kan ligge i senga og se på tv uten å få nakkesmerter. Vi kjøpte et i går, men det manglet deler så vi må levere det tilbake igjen. Ser dere forresten Kid posen? Det er noe morsomt til rommet på hytta som dere får se når alt har kommet på plass der nede. Gleder meg til å vise dere! Synd det er lenge til..

Hvordan syns dere rommet ble?

halloweenI dag er det selveste halloween. Den dagen i året hvor alle barn går ut å tigger om godterier fra naboen. Koselig? Det kan diskuteres. Morsomt? Helt sikkert! På søndag hadde vi som sagt familiebursdag for Marcus, og jeg fikk et lite spørsmål fra kusina mi om jeg ville være med å skjære ut et gresskar til halloween. Så snill som jeg er sa jeg sølvfølgelig ja, og over ser dere resultatet! Første gangen jeg noen gang har prøvd det, og det var faktisk veldig morsomt. Håper og tror at henne ble fornøyd, for det ble ihvertfall jeg! 

God knask eller knep!

welcome october

1. oktober allerede! Tiden går så fort. Det er ikke lenge til vi må ut å kjøpe julegaver, raketter og ferie at vi snart går inn i enda et nytt år. Nei, la oss nyte høsten før vi tenker på vinteren. 

høst dekorasjon inspoEt lite forhåndsskrevet innlegg om bordet i går som jeg tenkte passet bra som litt inspirasjon. Ha en fortsatt fin dag!

Inspo: autumn

Snart er det tid for å ta frem tykke strikkegensere, skjerf, jakker og gummistøvler. Vi går snart inn i en årstid som bringer med seg farger som vinrød, gul, oransje og brun. Om ikke lenge kan vi sitte i skogen ved siden av bålet, pakket inn i pledd, og se på bladene falle ned fra trærne. Andre dager kan vi bare sitte inne å lese en bok i varmen. Halloween er også høydepunktet for mange barn i denne årstiden. Jeg snakker selvfølgelig om høsten.

Gleder du deg til hørsten? 

many selfiesLa oss bare si at jeg hadde det veldig gøy med mobilkameraet da jeg skulle legge ut et instgrambilde i stad. Følg meg gjerne: malinnygaard

Har du også noen slike øyeblikk?

the reason why...

Er dere spente nå? Vel.. Grunnen til at vi var i Kragerø var fordi vi har kjøpt hytte! Bare noen få meter fra vannet og gå avstand til sentrum. Vi har vært der mange ganger før, for hyttene er tidligere utleiehytter, men nå er denne vår. Vi skal gjøre veldig mye inne i hytta. Blant annet male mye hvitt og kjøpe inn ny sofa og nytt spisebord. På "mitt rom" skal det også bygges en spesialtilpasset seng på grunn av målene på dette rommet. Gleder meg til å se resultatet av alt! Sommeren kommer nok mest til å bli tlibragt her, men vi får se. Vi har null planer denne sommeren. Stua

Kjøkkenet

Soverom nr. 1

Gang

Soverom nr. 2

Soverom nr.3 

Badet

Hva syns dere om hytta?

I want real summer now

Sun. Summer. Beach. Bikini. Tan. Flowers. Water. Surf. Sand. Vacation. Wave. Hot. Swim. Sunset. Fun. Friends. Love. Memories.  

//weheartit

På tide å kjøpe gave!

På lørdag er Roy endelig 18 år, og da må jeg jo kjøpe gave. Derfor drar jeg på senteret med Emilie og Sebastian nå snart. Etter det skal jeg videre å se på Ullkisa kamp. Blitt den fotball jenta joo?!

Inspiration

bildene er tatt fra weheartit.com

Følg meg gjerne på weheartit: malinnygaard

1 år siden..

For et år siden satt jeg sammenkrøpet i sofaen her hjemme med tårer som rant og ikke fant tid til å stoppe. Jeg gråt og gråt med håpet om at du klarte deg. Du hadde vært igjennom så mye og alltid klart deg, men ikke denne gangen. Jeg visste innerst inne at en dag måtte det ta slutt, men du kan aldri forberede deg på en persons bortgang. 1. april rundt klokken 8 om morgenen fikk jeg en melding om at du var død. En melding som gjorde vondt. En melding du aldri vil forberede deg på.

Når en person som står deg så nær går bort så faller verden sammen en stund. Du vil bare være alene, og bare mimre tilbake på alle øyeblikkene dere delte i livet. Mormor og jeg gjorde så mye sammen. Vi hadde julegaveshopping som en tradisjon, hun lærte meg en spesiell sang som jeg aldri vil glemme, vi lagde bløtkake sammen omtrent hver gang mormor eller bestefar hadde bursdag og ikke minst alle de øyeblikkene vi hadde sammen når jeg var liten. Hun passet på meg hele tiden, og virket alltid glad og fornøyd rundt meg.  

Når dagen hadde kommet og du ikke lenger var her sammen med oss var det som om noen hadde trykket på pause knappen. Dagene gikk. Men ikke noe forandret seg. Jeg satt her hjemme. Jeg hadde en tung sorg jeg måtte pleie. Det var hardt. Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på deg. Av og til står jeg å ser på bildet som jeg har av deg foran på tv benken. Jeg smiler. Det smilet du hadde, lyste opp. Det smitter over på meg. Jeg vet at du er sammen med meg innerst inne, og den følelsen er god å ha, men jeg kunne ønske du kunne vært her litt lenger.

Torsdag den 12. april 2012 skulle du begraves. Det var rart å tenke på. Du. Du som alltid har vært rundt meg skulle legges i jorda. Du skulle ikke lenger smile, ikke le. Den dagen var rar. Den var fjern. Jeg ville holde en tale. Mine siste ord til deg når du var over jorda. Ved siden av meg. Den talen er jeg glad for at jeg klarte å gjennomførte. Jeg fikk frem alt, rørte mange mennesker med mine ord og ikke minst klarte jeg å si alle ordene til deg. Jeg var stolt. Noe som jeg tror du ville blitt også.

Til slutt vil jeg si at du var et flott forbilde, den beste mormoren jeg noen sinne kunne ha hatt og en fantastisk person. Jeg er veldig glad i deg og vil aldri glemme deg  

 

Jeg har egentlig aldri nevnt at dette skjedde for 1 år siden, men dere som har vært lesere siden april ifjor vet at jeg hadde en lang og vond periode hvor jeg ikke blogget så mye. Dette var grunnen. Jeg har egentlig aldri vært klar for å si det til dere inntil i dag. 

Mange forbinder 1. april med aprilsnarr hvor alt blir morsomt og folk spøker. Vel. Dette er det jeg forbinder 1. april med den dag i dag. 

I look forward to ....

♥ 2 år med kjæresten♥ Justin Bieber konserten ♥ Beyonce konserten♥ Sommerferien 


Hva ser dere frem til?

Anbefaling: helenemoo.blogg.no

Denne jenta la jeg først merke til på instagram, og fortsatte å følge henne der. Ikke lenge etterpå lagde hun en blogg, og jeg digger den! Hun heter Helene og er 16 år. Bloggen hennes handler for det meste om klær og mote. Hun tar bra bilder og har et veldig fint og enkelt design. Helene er utrolig pen, og har en fin og gjennomført stil! Det er virkelig verdt å ta en titt innom bloggen hennes HERLeser du bloggen hennes?

Alle sesongene er ferdig sett!

Da har jeg sett alle sesongene av Gossip Girl, og til dere som ikke er det: GLED DERE TIL SLUTTEN! Ble så glad når jeg så hvordan alt endte.. Skal ikke si mer :-)

Bilde fra google

Har dere mange sesonger/ episoder igjen?

PERSONLIG ALMANAKK

En ting jeg ikke har sagt til dere er at jeg bestilte personlig almanakk for ikke så lenge siden med gavekortet jeg fikk av roy. Jeg tok liten, og er veldig fornøyd! 

Nå skal jeg på trening!

WORKOUT MOTIVATION//weheartit

Sliter du med å finne motivasjonen? Håper du har tatt en titt på bildene over, og fått noe av den tilbake!

SWEET 16

I dag er jeg endelig 16 år, yeeeeey! Viser alle gavene senere! I dag er planene å ta bilder med Emilie, være med Roy og kjøre bil!!! Kos dere videre 


Senere idag kommer dagens kalendergave!

HAR DU IKKE MISTET ALLE ENDA??!!

Neida, jeg har ikke mistet alle tennene enda. Jeg har faktisk en tann igjen etter denne også. På fredag mistet jeg en jeksel, og når jeg sier til venner i en alder av 16 at jeg har en løs tann får jeg alltid spørsmålet "HAR DU IKKE MISTET ALLE TENNENE ENDA?". Nei, jeg har ikke det vettu. Jeg har hatt ganske uflaks med tennene mine med tanke på at jeg knakk en tann da jeg var mindre og har to jeksler som jeg aldri får, men jeg er heldig som har ganske streke tenner som jeg får beholde lengre enn andre. Ikke alle som mister tenner når de er 16 og fortsatt mangler noen :-) Følte bare for å dele det med dere. Føltes ut som om jeg mistet min første tann på ferdag (siden det er en stund siden sist) så jeg var helt i ekstase! haha. Me, Myself and I! 


Er du en av de som mister tenner sent?

HVEM ER DU?

Jeg forteller mye om meg og min hverdag, men jeg vil vite hvem dere lesere er! Jeg setter stor pris på om dere vil fortelle meg om: 

♥ Hvor gammel du er?

♥ Om du blogger?

♥ Hva liker du å lese om?

Dette er i hovedsak det jeg vil vite. Ikke bare blir jeg bedre kjent med dere, men det hjelper meg å vite hvilken aldersgruppe som leser bloggen min og hva jeg evt kan fokusere mer på her på bloggen. For eksempel; Liker du å lese om sminke eller bare se inspirasjons bilder så kan jeg legge ut mer av det. Kanskje du bare liker å lese om hverdagen min? Jeg vil gjerne vite!  Fortell meg!

IT`S ALL ABOUT THE DETAILS
Etter tusenfryd på fredag dro vi på Ikea en liten tur. Her kjøpte jeg meg en hylle, bordspeil, lys og ramme. Dette fikk jeg da satt på plass idag da jeg vasket og ryddet rommet. Er ganske fornøyd, og da noe av det stæsjet jeg kjøpte på hadeland glassverk kom på plass ble det enda finere!

Hva syns dere?

TYPICAL ME

Har vi noe til felles?

DIY PROJECTS

LOVE

På fredag kom Roy og overrasket meg med roser, og i går kjøpte jeg meg disse LOVE bokstavene på nille til 99,- da jeg og mamma var ute på interiør-jakt. Derfor valgte jeg å ta bort printeren min, og lage et fint, søtt hjørne. Hva syns dere? 

INSPIRATIONMY IPHONE CASES

Iphone dekslene er herfra og herfra

♥ Noen dere likte?

TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

♥ Jeg bruker gom, for at tennene mine ikke skal bli skjeve igjen etter reguleringen. 

♥ Jeg knakk tannen da jeg var yngre (kanskje rundt 8-9 år). Jeg var på Nordbytjernet sammen med en venninne og en yngre gutt, og da jeg og denne yngre gutten skulle leke med en frisbee, smile jeg og fikk frisbeen rett i tanna. Det er grunnen til at jeg har en misfarging på fortannen.

♥ Jeg har bare flydd til syden 1 gang. Selv om jeg har vært i Frankrike, Italia og Kroatia 2 ganger så har vi bare kjørt bil hver gang. 

♥ Jeg hater småkryp! Edderkopper, mygg, bananfluer.. you name it! Det spiller ingen rolle om de er mindre enn meg. De er fortatt ekle, irriterende og motbydelige!

♥ Jeg liker ikke å sove borte. Jeg er hjemmekjær! 

♥ Jeg er veldig lite kreativ og oppfinnsom, men hvis jeg prøver hardt nok så får jeg det (kanksje) til! 

♥ Jeg er EKSTREMT glad i sjokolade. Love it!

♥ Noen ganger kan jeg virke veldig overlegen uten at jeg mener noe vondt med det. 

♥ Jeg hater å lese, men har lest ut en serie på 9 bøker som faktisk var veldig interessant. Stolt! 

♥ Jeg er mega sjenert, men noen ganger syker jeg meg opp for å snakke med ukjente folk. Det ender opp med at jeg får god kontakt med personen 

♥ Jeg er fornøyd med kroppen min 

♥ Jeg har danset hip hop i flere år hos forskjellige danseskoler, men sluttet for 1 år siden. Skjønner ikke hvorfor jeg sluttet, for jeg elsker å danse! Kanskje starte igjen?

♥ Jeg er veldig flink til å spare penger! Har alltid vært og kommer alltid til å være (forhåpentligvis). 

♥ Jeg og Emilie har vært venner siden vi var ca. 2 år. Vi møttes i barnehagen også flyttet vi samme året opp til Jessheim. Vi bor bare noen minutter unna hverandre! Vi har gått i samme klasse i 10 år, men nå har vi kommet i forskjellig klasse  


♥ Jeg har aldri brukket eller forstuet noe. Bank i bordet!!!

♥ Jeg bruker alt for mye tid foran pcen. Tror ikke jeg er den eneste! hehe

♥ Jeg liker ikke å spise ute på resturanter. Vet egentlig ikke hvorfor. Kanskje det har noe med å gjøre at det tar for mye tid også liker jeg å vite hva jeg får?

♥ Jeg har 2 tenner jeg ikke får.

♥ Jeg er Lucia- barn. Født 13. desember! 

♥ Jeg har høydeskrekk. Hvis jeg sitter på nakken til folk og ser ned blir jeg bare svimmel. 

♥ Jeg blir lett sjarmert.

♥ Jeg er egentlig flink til å ta til meg komplimenter som øker selvtilliten min, men noen ganger går det fort over...

♥ Jeg elsker å shoppe billige ting. Spesielt gjøre bra kupp! .. Sikkert ikke den eneste?

♥ Jeg har enda ikke mistet alle tennene. 

♥ Å smile og le gjør meg kjempe glad!   Har vi noe til felles? Noe dere ikke visste?

VERDENS BESTE LILLEBROR HAR BURSDAG

I dag er det 11 år siden Marcus ble født. Jeg kan godt huske at jeg passet på deg som om du skulle vært mitt eget barn.. Jeg var alltid redd for at det skulle skje deg noe (noe som jeg forsovet er enda). Jeg skal ikke skrive en lang tale, men bare si at jeg er glad i deg. Gratulerer med dagen! Håper du får en fin dag, og blir fornøyd med gavene (:


BEFORE I DIE

MANY CANDLES GATHERED FOR ONE HEART

I går var det en uke siden ulykken skjedde, og mange samlet seg for å legge stearinlys i et hjerte til minne for Sean. Selv om været ikke var på topp, møtte mange opp og vi fikk fylt hjertet. 


JUSTIN BIEBER

Noen har spurt meg om jeg kan lage et innlegg om min mening om Justin Bieber, og selvfølgelig kan jeg det! Da han ble oppdaget og laget sangen baby fant jeg sangen veldig fengende, men var ikke noe spesielt opptatt av han. Jeg føler ikke at en person er noe viktigere enn andre bare fordi de synger, danser osv. De er bare et menneske som vil gjøre det de liker best. 

Siden den gangen (2010) har jeg ikke brydd meg så mye om Justin. Jeg har bare hørt på noen av sangene hans som never say never og mistletoe. Har fokusert på mitt eget liv. Har ikke tenkt tanken på at jeg kanskje kan møte han en dag eller hans fokus på hans fans. 

For ikke så lenge siden var han i Norge. Jeg visste ikke at han skulle komme til Norge engang før jeg så i vg at han var på Gardermoen. Jaja... Jeg tenkte det ville være morsomt å kanskje fått muligheten til å se han. Jeg la også merke til at han hadde blitt mye kjekkere siden jeg så han sist. Vi dro ned til Oslo (les om det HER), men her var det jo fullt av mennesker. Fikk et lite glimt av han i et åpent vindu ved Østbanehallen, men da hadde han på seg caps og solbriller så det var ikke så mye å se. 

Etter at han var i Oslo syns jeg det var spennende å følge med på hva han gjorde. Han opplever så mye! Jeg fulgte med på twitteren hans 24/7, så på videoer av han på youtube, sjekket ut blogger og holdt meg oppdatert HELE TIDEN. Nå i det siste har jeg ikke giddet. Det er greit å titte innom innimellom, men jeg ble lei av og rett og slett stalke han. Så spennende er han ikke, og han er ikke verdt så mye av tiden min.

Jeg har verken et hat eller elsk forhold til Justin Bieber, men det er noen ganger spennende å følge med på hva han driver med. Som sagt har jeg sett at han involverer fansen mye, og det er bra. Jeg vet ikke 100 % sikkert, men jeg tror han donerer bort penger også (noe som også er veldig fint!). Vet ikke helt om jeg vil si at han blir litt ovenpå av all oppmerksomheten (slik mange kan bli), men det er helt klart at når du får så mye oppmerksomhet så kan det være litt stas.

Roy sier at jeg er en beliber, men det er nok den lille perioden jeg fulgte med på alt Justin gjorde. En beliber for meg er en som gråter over å se han, vet alt om han, følger han hele tiden og har ordenlig passion for han. Hvis dette er det en beliber, er jeg ikke en beliber. Ihvertfall ikke nå lenger. Kanskje jeg endrer syn igjen hvis han kommer tilbake, men jeg vet ikke.

Hvilket syn har du på Justin Bieber?

Bilde fra google

17. MAI

Jeg kjøpte 10 lodd ...

.. og vant 2 premier som dere ser under!

Flinke Anine som turner!

Bussen til søsteren til Roy og gjengen (:

Og søsteren til Roy til høyre!Håper alle har hatt en kjempefin dag, og gratulerer med dagen på etterskudd!

TAR EN PAUSE

Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra blogginga, for det begynner å styre livet mitt.. Jeg kjenner at jeg trenger en pause, og fokusere på noe annet! Vet ikke helt hvor lenge jeg blir borte. Det får tiden vise. Vi skal begynne med ettermiddag undervisning på skolen også som betyr sene ettermiddager på skolen.. Kan vel hende jeg kommer med et innlegg iblandt, men jeg vil ikke gjøre det noe fast. Setter pris på de som har lest bloggen min til nå!


Bildet er tatt av Martine Kristiansen

Håper dere forstår!

LINKERUNDE// BLOGGER

Denne gangen var det veldig få påmeldte, men jeg har sagt at jeg skal linke noen blogger og da gjør jeg det! 

martinekristine.blogg.no

thelittlea.blogg.no

Skal jeg fortsette med dette?

UTE EN TUR

Nå er jeg ute hos Emilie en tur bare for å utnytte sola! Det er detta som skal til for å få meg ut, hahs

INTERNET CAFE

Sosial gjeng som sitter her på rommet med hver sin Ipod/ Iphone og spiller wordfeud ..

MAMMAN MIIN

Gratulerer med morsdagen, mamma! Glad i deg 


LINKERUNDE// BLOGGER

www.jennykay.blogg.no

www.cahoo.blogg.no

www.bfly.blogg.no

SISTE SJANSE FOR Å BLI MED PÅ LINKERUNDEN!

For dere som vil være med på linkerunden, meld dere på før ikveld. Ikveld velger jeg ut tre tilfeldige ved help av random.org! Vil du få flere lesere (forhåpentligvis) og vise andre bloggen din så meld deg på! 

(Dette innlegget er sperret for kommentarer så du må gå inn på linken under, for å melde deg på)

La inn bilder fra den gamle telefonen på pcen min, og fant et bilde som mamma tok dagen eg ble sammen med Roy og skulle i indianerbursdagen til Junie.. 17 april 2011!

MELD DEG PÅ HER!

LINKERUNDE

Tenkte å starte med noe nytt som jeg har sett en del har på bloggen, og det er en linkerunde. Dere legger igjen en kommentar med bloggen deres også velger jeg ut 3 blogger som jeg linker på bloggen min. Høres ikke det greit og enkelt ut? Tenker at jeg velger de "kjempe heldige"  til helga.. AVSLUTTET!

Bli med da vel!

ANGÅENDE BLOGGVURDERINGEN

Jeg valgte å ikke ha denne bloggvurderingen allikevel, for jeg vet ikke helt når jeg får gjort den.. Fikk lite påmeldelser også denne gangen så det blir ikke noe av. Håper dere skjønner! :)

IPHONE APPS

Tenkte å vise dere mine iPhone apps bare for morro skyld! Har iPod også, men etter at jeg fikk iPhonen så har ikke den vært så aktivt i bruk desverre..

ONKEL SIN GAVE

Jeg måtte bare ta bilde av bursdagsgaven til onkelen min! .. For en uke siden fikk en en overraskelses til av oss og noen fler til Alpene med pappa og stefaren til Emilie, og siden han skulle feire idag måtte vi jo kjøpe noe. Gaven ble; 

Ballonger i Elvis stil med en vitsebok med vitser for de over 40.. haha! Gratulerer med dagen som var, onkel!

Inspirasjon!

"WITCH RODE SHOULD I TAKE"


Idag ringte mamma meg og sa når jeg kanskje skulle jobbe og hvor mye jeg tjente på en evt sommerjobb til sommeren + at jeg må bestemme meg hvor og hva jeg skal gå på vidregående... Jeg kan definetivt si at det er et vanskelig valg! Har snakket om sommerjobben med bestefar, og hvis jeg evt skal jobbe så skal jeg jobbe som gartner på en gravlund ... Usikker altså! Må bo hos mormor og besse i Oslo i 2 uker, og jobbe fra 7-15.. Tidlig ... Men jeg får tenke på det! 

DRAR TIL OSLO MED TRINNET

(mobilblogging)

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Fikk inn noen spørsmål her om dagen da jeg spurte om noen hadde noe de lurte på så sa tenke jeg å svare på de!

Hvilken skole går du på?

Jeg går i 10. klasse på Nordby Ungdomsskole på Jessheim

Hvor lenge har du vært sammen med Roy?

Jeg og Roy og har vært sammen i 9 mnd den 17. januar!

Hvilke hobbyer har du? Eller hva liker du å gjøre?

Som dere sikkert har skjønt så er jeg veldig skoleflink, og bruker veldig mye tid på lekser. Før danset jeg Hip Hop forskjellige steder, og jeg er fortsatt veldig glad i å danse, men jeg har ikke tid lenger til venner, kjæreste, hobby, familie og skole så jeg har måttet velge mellom det, og kom frem til at venner, kjæreste, familie og skole er det viktigste :)

Hva har du i sminkepungen?

For å se hvordan jeg sminker meg kan du gå >her<, også kan jeg lage en video med hva som er byttet ut og befinnner seg der en gang senere!

NOEN SOM HAR EN FORKLARING?

Grunnen til at det ikke har vært så mange videoblogger enda er at når jeg legger inn videoene mine på pcen så kommer det opp mange farger osv i videoen! Derfor lurte jeg på om det var noen som har en forklaring på hvorfor dette skjer; Hvis du har en forklaring så skriv det i kommentarfeltet! Det vil hjelpe både meg og dere til å få en mer spennende blogg og noe mer spennende enn å bare lese..

SPØRSMÅL?

Har hatt mange innlegg hvor jeg har spurt om det er noen som har spørsmål, men det er få som har kommentert et eneste spørsmål.. Er det noen som har noen spørsmål så kan du kommentere i kommentarfeltet nå eller under et annet innlegg! Jeg lover å svare på det så fort som mulig..

Hvis du har et forslag til hva du vil lese om og hva jeg kan skrive om/lage så blir jeg glad for en tilbakemelding på det!

TEAM iLUMINATE

Jeg skal blogge om gårsdagen senere når jeg får bildene fra Emilie, men i mellom tiden så kan dere kose dere med noen sykt flinke dansere.. Spesielt de som er interessert i dansing så anbefaler jeg å se! Sykeste jeg har sett..

 

 

OM MEG

Mitt navn er Malin Nygård, og jeg er 15 år. Jeg lever et rolig og noen ganger stresset liv som består av skole, lekser, kjæreste, venner og shopping. Jeg vokste opp som liten i Oslo, men flyttet til Jessheim da broren min kom til verden. Jeg har to brødre som heter Marcus (10år) og Thomas (20 år) hvor Thomas er halvbroen min og sitter i rullestol. Jeg ble konfirmert borglig 21.05.2011, og hadde en vellykket konfirmasjon hvor jeg fikk mange fine gaver! Da jeg var rundt 8-9 år knakk jeg tannen ved at jeg fikk en frisbie i fortannen (derfor har jeg misfarging her). 

Før jeg startet i 10 har jeg vært frem og tilbake når det gjelder dansing (HipHop). Jeg har gått noen år hos en koreograf som heter Simon Woodhouse og hos Jessheim ballettskole. Nå har jeg ikke tid lenger fordi skolearbeid tar hele uka!

De som kjenner meg vil vel beskrive meg som en person som er litt sjenert, men sosial og hyggelig når du først blir kjent med meg! Jeg elsker musikk og mote, men når det kommer til mote så trenger jeg mye inspirasjon for jeg er veldig lite kreativ...

Det var det jeg hadde å si om meg selv  

 

TIPS TIL DESIGN

På denne siden (http://www.nerdie.me/design/) finner du mange tips og råd til hvordan du bruker HTML koder og endrer på design .. Det er denne siden jeg nå har brukt til å endre designet :-) Menyen min er ikke helt ferdig enda, men skal pørve å bli ferdig så fort som mulig!
NYTT DESIGN

Heretter tenker jeg at jeg begynner å legge innleggene mine og bildene mine "midt på" hvis dere skjønner hva jeg mener? Vil ha en meny, men skjønner ikke hvordan jeg lager det ... Noen som vet?  

BLOGGVURDERINGER

BeTypical

Jeg må bare starte med å si at til å være 10 år så er du veldig moden for alderen føler jeg! Overskriftene og tekstene dine er passe spennende.. Kunne kanskje hatt et stikkord som beskrev teksten som overskrift en gang iblandt, men ellers så så det fint ut! Bildene dine er fine og designet er oversiktlig og greit! Savner kanskje en header, men siden du er ny så kommer det vel etterhvert? Du har få skrivefeil, og har minst 1 innlegg hver dag.. Du kan kanksje legge ut noen fler innlegg om dagen... Variasjonen i innlegg har jeg ikke stort annet å si enn at det er interessant nok :-) 

Samlet vurdering (av 6): 5- 

Guropalgh

Denne bloggen var veldig bra! Du hadde alt som stod på listen... Overskrifter og tekser var spennende, bildene dine var fine og klare, du hadde ingen skrivefeil (som jeg så ihvertfall), du oppdaterte jevnlig med variasjon og informajosn om dagene (Likte at du har med outfitbilder), designet ditt var oversiktlig + at du har header! Kanskje du har skaffet deg ihvertfall en leser til :-) 

Samlet vurdering (av 6): 6

Calavo

Du hadde også en veldig fin blogg.. Du opprettholdt sånn ca. alle kravene mine! Innleggene dine generelt har spennede overskrifter som beskriver hele innlegget uten å røpe alt og tekstene er greie å lese. Bildene er fine, og utifra det jeg har sett så har du null skrivefeil (kan nok være noen i ny og ne). Du oppdaterer bloggen din mye.. Noe som er bra, og gir tilsutt et bra resultat! Variasjonen i innlegene er også bra. Du skriver om mye forskjellig noe som jeg ser du har tatt med i beskrivelsen av bloggen. Designet ditt er også fint.. Du har med header (noe som jeg syns er viktig!) Savnet kanksje noen outfitbilder, men det trekker deg opp at du har med mye inspirasjon. Bra!

Samlet vurdering (av 6): 6- 

 

VURDERINGEN

Dere som ikke ble vurdert nå kan kanksje henge dere på igjen neste gang! Jeg trakk tilfeldig ut hvem jeg skulle vurdere så bare det er sagt! 

Burde jeg ha en sånn "utfordring" en annen gang også?

AMERICAN MUSIC AWARDS

Igår satt vi og så på American Music Awards på tvnorge, og jeg syns det var morsomt å se/høre alle opptredende som var der.. Derfor ville jeg vise dere noen av de!

VIL DU HA DIN BLOGG VURDERT?

Jeg tenkte å ha en "utfordring" til meg selv ved at dere legger igjen en kommentar med bloggen deres så skal jeg velge ut 3 blogger som jeg vurderer! Høres ikke det morsomt ut?

Det jeg tenker at jeg vurderer etter er:

  • Spennende overskrifter, tekster osv.
  • Fine bilder
  • Skrivefeil
  • Hvor flink du er til å oppdatere 
  • Design
  • Variasjon i innlegg (kommer litt ann på)

Så vil du ha bloggen din vurdert så legger du igjen en kommentar under dette innlegget så skal jeg se på det! Siden jeg ikke har så mye å gjøre idag tenker jeg at jeg skal få vurdert det enten ikveld eller imorgen :) 

AVSLUTTET!

NYTTÅRSAFTENHAPPY NEW YEAR!

Hva vil skje i 2012?

Bilder fra nyttårsfaten 2010!

HANDLETUR

Nå på kvelden dro mamma, pappa, Nina og jeg ut på handletur, for å handle inn ting til imorgen! Vi var innom tre matbutikker for å finne denne kalkunen og for å handle det vi trengte .. Etter det ble vi sittenes hos Nina og Andreas en liten stund hvor vi bare pratet. Bare en liten oppdatering for hva jeg har gjort ikveld! 

Noen andre som skal ha kalkun på nyttårsaften?

KLIKKER!

Har prøvd flere ganger nå og legge inn bildene av innkjøpene mine idag, men det går ikke ann å laste dem opp på blogg.no! 

Igår filmet jeg også rommet mitt, men videoen klikker og det kommer bare mange forskjellige farger som ikke vil gå bort... Irriterenes! 

Jeg har vært på senteret idag, og det har derfor ikke blitt så mye blogging idag! 

Har du problemer med å laste opp bilder på bloggen?

INFORMASJON

Da jeg postet innlegget om at ADAM ikke fant noen informajson om meg var den en venn av meg på facebook som sa at jeg måtte skrive etternavnet mitt med stor bokstav så jeg gjorde det, og da fikk jeg tilbake som svar fra ADAM: Nesten litt skummel spørr du meg, men det meste er hentet fra bloggen som dere ser! 

"DET RARE ØYEBLIKKET DA DU FINNER UT AT EN 8 ÅR GAMMEL JENTE ER BEDRE ENN DEG"

Morsom kommentar som står under denne videoen på youtube! 

 

Hun var sykt flink!

GAVENE

Som dere ser så fikk jeg penger og gavekort i tillegg til disse tingene dere ser, men en ting som ikke er med på bildet er en annen del av gaven jeg fikk av Roy... Jeg fikk shoppingtur på 1500 kr, og jeg kan velge hvor og når ... Gleder meg! 

VERO MODA POST

Noen som har sett det bladet i butikken? Gratis (I think) på Vero Moda... Fikk det av mamma :) 

SANTA CLAUS

Nå sitter jeg og mamma og ser på Santa Claus! Er så koselig, og kjenner at julestemningen smyger seg innpå mer og mer..
FESTANTREKK

Alt er fra Nelly!

Hvilke likte du best?

INTERNETT TRØBBEL

Idag har jeg hatt litt internett trøbbel, og jeg har det så og si fortsatt. Det har seg sånn at pcen må stå på en bestemt plass på skrvebordet slik at nettet ikke skal falle ut, men det som er problemet er at denne plassen endrer seg hele tiden så idag har det vært ekstremt vanskelig. Må sende pcen på reperasjon snart!!

BLOGGER JEG LESER

Nå har det seg sånn at jeg er venn med de fleste som jeg leser bloggen til på blogg.no, men allikevel så vil jeg si hvilke blogger jeg leser aller mest og får inspirasjon fra! 

 

MartheborgeJeg leser denne bloggen fordi hun blogger ofte, og har noe å gjøre omtrent hver dag. Stilen hennes er veldig inspirerende. Digger den! Dette er vel den bloggen jeg er mest innom innen en dag.  

 

MiagroengMia sin stil og væremåte er vel gunnen til at jeg er innpå denne bloggen så ofte. Jeg liker hvordan hun mixer klærne selv om hun noen ganger ikke kler seg i det som er helt min stil, men det er alltid like spennde å se hva hun har på seg. Selv om jeg syns hun kan være litt frem og tilbake i måten hun blogger på så må jeg alltid gå inn å sjekke om det er kommet noe nytt! 

 

FashionyouSiden jeg fant ut om denne bloggen har jeg vært inne på den hver gang det er kommet et nytt innlegg. Elsker alle sammensetningene av klær på denne bloggen. Hvis jeg står fast når jeg skal finne klær så går jeg inn på denne bloggen for å se hva jeg kan sette sammen av plagg, og hva som er på mote! 

 

Mathildewh: Jeg liker å lese om Mathilde sin hverdag, og de fleste outfitene hennes er fine. Selv om hun noen ganger kan ha noen veldig korte "pauser" så følger jeg med, men for det meste blogger hun regelmessig. 

 

Dette er de bloggene jeg leser mest, men som sagt så er jeg venner med enkelte hvor jeg følger med på noen innlegg som kommer opp. Liker å lese om andre sin hverdag, og jeg lar meg veldig fort inspirere som dere sikkert har skjønt. Vil du at jeg skal lese din blogg? Legg igjen en kommentar med bloggen din så skal jeg sjekke den ut, og se hva jeg syns om den! 


ALT FOR MYE FOR MIN HJERNE!

(Ikke så veldig fint design på dette innlegget, men jeg prøver å finne ut av hvordan CSS- koder og HTML- koder funker så det får gå denne gangen. Har du tips til hvordan jeg kan endre farger på disse linkene osv. skriv i kommentarfeltet! Takk)


HALLOWEEN

Ikveld hadde mamma og lillebroren min pyntet til halloween, men jeg kan ikke si at det var så mange på døra. Rundt 3 grupper på 3- 5 gutter var her, og en av de var en gruppe som lillebroren min gikk i.

Jeg har ikke akkurat gjort så mye ut av halloween. Syns jeg er for stor til å gå rundt å tigge om godteri, men for småbarna skjønner jeg at det er morsomt. Kan ikke akkurat si at jeg ikke fikk lyst på noe av det godteriet lillebroren min fikk! Morsomt er det da når barna kommer på døra... Både mamma og jeg blir helt i ekstase.  Hva er din mening om halloween?

STILL KLOKKA

Ville bare minne der på at inatt skulle klokka stilles 1 time tilbake! Har du ikke gjort det? Gjør det nå!
DA ER JEG TILBAKE IGJEN

Jeg merker det at det er litt kjedelig å ikke blogge, men samtidig er jeg ganske lei .. Trenger noe å blogge om, og derfor lurte jeg på om det var noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Jeg kan si med en gang at jeg ikke har så stor mulighet til å legge ut bilder av outfitene mine fordi enten så er det ingen som vil ta dem eller så funker ikke kameraet mitt. Jeg putter i 2 NYE batterier og etter 2 dager ubrukt så må jeg skifte batteri igjen. Bra kamera! 

I de dagene jeg ikke har blogget har jeg vært på kamp, vært med Roy, skolen, sammen på Nordby, bowling og slappet av. Har vært forkjølet, og noen dager har jeg ikke følt meg helt på topp. På onsdag og torsdag sovnet jeg etter skolen noe jeg aldri pleier å gjøre. ALDRI!  

Nå slapper jeg av på sofaen med ungkarskvinnen vs. ungkarene.. Venter på at Real Housewives of New Jersey skal begynne ..Fra nå av skal jeg blogge regelmessig. Prøve ihvertfall... 
 

PAUSE

Som dere sikkert har skjønt så har jeg vært litt borte fra bloggen, og det kommer jeg fortsatt til å være til jeg føler at jeg orker å blogge igjen. Det stjeler mye tid, og jeg trenger den tiden jeg har til overs til å slappe av og være med venner. Håper dere skjønner! 

Jeg har også vært en del forkjølet i det siste, og for å si det rett ut høres jeg ut som en mann! Dette tar også på kreftene, og når du er pottetett så blir alt tett. Rett og slett. Så i de siste dagen har jeg kost meg med te, lest bok (som jeg ofte ikke gjør) og "sammen på Nordby". Håper dere fortsetter å lese på bloggen min. Kommer tilbake når jeg får blogglysten tilbake igjen!

 

MUSIKK OKTOBER 2011

 I Wanna Be Your Christmas- Andrew Allen 

 Loving You Tonight- Andrew Allen 

 SuperGirl- Andrew (radio edit)

 Audio Push ft. Mishon- Radio

 Cmon Talk- Bernhoft 

 Gym Class Heroes- Stereo Hearts ft. Adam Levine 

 My Eyes- Iyaz 

 It Girl- Jason Derulo 

 Pumpin- Lucky Man Project (radio edit)

Maraca- Mohombi 

FILMANBEFALING; HERMANO

Hallo! Tenkte jeg skulle komme med en liten filmanbefaling fra en film jeg så med skolen igår. Jeg ble helt rørt av filmen. Hadde det ikke vært for at jeg satt i en sal med over 100 andre mennesker så hadde jeg sittet å felt mange tårer. Vil du ikke vite alt som skjer så se filmen før du leser dette innlegget!

Filmen handler om forholdet mellom to brødre, og hvordan de holder sammen da moren blir skutt. I starten av filmen går moren og sønnen hennes Julio til et bursdagselskap hvor Julio syns han hører en katt. Dette viser seg å være en gutt som var forlatt, og moren tar denne gutten med seg. Denne gutten får navnet Daniel, og 16 år senere ser vi livet til denne familien. De jobber med å bli proffe fotballspillere. De er best på laget, og drømmen er å spille for Caracas FC. Daniel blir kalt for "El Gato" som betyr katt, av broren sin.

Daniel blir også forelsket i en jente som blir gravid på grunn av ubeskyttet sex. De velger å beholde barnet. 

Julio er en del av en "farlig" gjeng, og som noen vet er det mye fattigdom og kriminalitet i Caracas. En dag da Daniel skal hjem er det noen unggutter som truer Daniel med kniv hvis de ikke får fotballskoene hans. Han gir skoene, men de viser seg å være for store for disse guttene så de slenger dem over en strømledning/ snor. En av gjengmedlemmene til Julio ser hva som skjer, og skyter disse guttene som har gjort det. Men da han skyter en av de siste treffer han også moren til Daniel og Julio da hun kommer bak denne gutten. Hun dør. Daniel så hva som skjedde, og hvem som gjorde det. Han prøvde å redde moren, for han følte at han skylte henne det siden hun reddet livet hans, men livet stod ikke til å redde. 

Etter dette vil Julio finne ut hvem som drepte moren, men han får aldri svar før på slutten av filmen. Imens får Daniel muligheten til å komme med på Caracas FC, men han vil at broren skal være med også. De får en sjangse til å vise at de er gode nok, og Daniel gjør en avtale om at de skal spille bra på neste kamp. 

Under denne kampen blir Julio skadet, og han får vite at broren ikke har sagt noe til han om hvem som drepte moren. Alt dette ender med at Daniel dreper han som drepte moren hans, altså keeperen dems. Hele filmen slutter med at begge brøderene kommer med på Caracas FC. 

Denne filmen kom ut i 2010, og skaperen av filmen er Marcel Rasquin (som jeg møtte igår!). 

 Traileren:

En film du må se!

THE BREAK UP

Nå sitter jeg å ser halvveis på "The break up" på TV3. Sett den før, men når det ikke er så veldig mye annet å gjøre kan jeg vel sitte å se på den igjen. Den er jo  egentig ganske spennde.. 

 

Flere enn meg som ser på TV3? 

PORTRETTBILDE

Da er portrettbildet mitt kommer ut, og jeg kan si at jeg ikke er fornøyd! Jeg blir aldri fornøyd .. Det er alltid noe som ødelegger, og denne gangen var det håret! 
OLD IS THE NEW IN 

Hva syns dere?

BLUSH

Lyst til å pleie håret eller huden? Få hvitere tenner eller trenger du bare ny sminke eller parfyme? Kanskje rettetangen din er ødelagt og du trenger ny? Da skal du gå inn på www.blush.no

BLUSH001

FOTOSHOOT

Nå har heldige Martine fått speilreflekskameraet sitt, og vi tenkte at vi skulle prøve dte ut idag! Om ca. en time kommer henne inn døra her, for å finne ut hva vi skal gjøre osv. Jeg kommer til å legge ut bildene når de er klare. SÅ da er det bare for meg å få opp farta å kle på meg. Gleder meg!

 

Forrige gang da jeg hadde shoot med Martine: (Headeren er også tatt da)

 

Liker dere også å ha fotoshoot?

RETT PÅ SAK!

Dette er mitt første innlegg, men siden jeg ikke har så mye å skrive om meg selv så starter jeg rett på og forteller om dagen idag... 

 Idag har jeg hatt 4 timers skrivedag i nynorsk, og det føler jeg gikk veldig bra! Vi fikk en gammel eksamensoppgave, oppgavene var vanskelige. Temaet var "skulle berre vere morosam". jeg skrev en overdreven hendelse om kjæresten min (som jeg skal lage et nytt innlegg om senere) og meg. Nemlig at jeg spøkte med at jeg var sur. 

Når jeg kom hjem måtte jeg øve på RLE- prøve, og jeg liker å skrive forbredelseshefter så da tenkte jeg hvorfor ikke? 

 Blid og fornøyd

 Nå sitter jeg og Roy og ser på tv før han skal hjem, og jeg må fortsette å øve litt på prøven..gutten min!

 

- MalinHei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits