meg i romerikes bladHusker dere innlegget jeg postet med dette antrekket? Vel, i dag fikk jeg en kommentar av en journalist fra romerikes blad om hun kunne bruke bildene av meg til en serie som heter "Min stil" som de har i bladet. I tillegg utfordret hun meg til å si noe om stilen min og hvor jeg henter inspirasjonen min fra. Selvfølgelig takket jeg ja til dette, og allerede noen timer senere var artikkelen ute. Så utolig gøy! Blir så glad, og får så mye motivasjon når jeg ser at folk setter pris på antrekkene mine. Det varmer ♥ 

Artikkelen finner dere HER ♥ og på fredag er det ute i avisen

Ha en fortsatt fin dag!

Jeg vil lese din blogg!

Har ikke så mye å gjøre videre utover dagen så jeg har lyst til å lese din blogg! Kanskje jeg anbefaler den videre også? Vi får se. Bare legg igjen en kommentar med bloggen din :-) 

Nytt design igjen

Byttet design igjen jeg :-) Jeg blir jo så fort lei.. heldigvis er det ikke de største endringene. Fortsatt et classy design med hvit bakgrunn og standard skrift. 

Hva syns dere?

FOLLOW ME

@ Bloglovin maliinnygaard.blogg.no

@ Instagram malinnygaard@ Facebook HER@ Weheartit malinnygaardFølger du meg allerede? 

TIME FOR SOME CHANGES

Da er designet endret, og som dere ser så er det adriennee sitt gratis design. Håper dere liker det!

IGJEN? JA

Skiftet design igjen, jeg. Følte for det. Ble bedre. Renere. Igjen. Ferdig med det. Liker du det? Bedre enn det andre!

I.READ.TWENTY.SEVEN.BLOGS +expolde // cathinthecity // styleconnection // fotballfrue // johannean // emilieaub // haawt // andreabadendyck // leneorvik // nettenestea // kristinaandersen // livingdoll // carolinemaria // annais // krisssy // ssbk // carolinecf // bycelina // zhyaan // psimadethis // angelicablick // tcmn // sophieelise // fannyba // maddepaddee // voe // ulrikkelund // de fleste på bloggsoft som martheborge, l0ve, auroramohn, adriennee og miagroeng ++++

♥ leser du noen av de samme?

IN THE RIGHT DIRECTION

Har tuklet litt med designet mitt igjen da, og kommet frem til et enklere design. Laget en ny enkel header også, for jeg var så lei den gamle. Hvis det er noen som vil lage header til meg så setter jeg pris på det? Jeg synes ihvertfall det nye ble bedre. Noen som er enige med meg i det? 

Gamle designet bare at headeren og profilbilde har vært byttet ut siden dette bildet ble tatt..


Det nye designet

 

DÅRLIG GJORT...

Oh, de siste dagene har jeg vært helt ræva på å blogge.. Null inspirasjon, null ideer, null ting å blogge om. Det fører til lite blogging desverre! Har rett og slett ikke gjort noe interessant. Litt lekser, mye skole, ute med venner og vært med Roy. Som regel det jeg gjør ellers også. Har tenkt lenge på hva jeg skal blogge om, men kommer aldri frem til noe. Det må jo være litt mer spennende enn å lese om at jeg gjør engelsk lekser eller at jeg sitter på skolen? Antrekkene har det vært så som så med også. Ikke noe spennende eller nytt og vise. Har ikke tatt noen bilder heller. Det er ikke noe å ta bilde av. 

Hva skal jeg gjøre? Jo, jeg må bli bedre. Bli mer kreativ. Lettere sagt enn gjort! Kunne dere hjulpet meg? Trenger ideer til hva dere vil lese om? Tar gjerne imot deres meninger! Mener ikke å bare klage, men det er vel sånn innemellom for en blogger at hun/ han ikke har noe inspirasjon eller ideer til å blogge... Jeg må bare bli bedre!!

Savner varmen!

Utenom at jeg ikke har blogget så mye så kan jeg fortelle at jeg har det veldig bra! Glad og blid! Hvis du vil følge med på hva jeg gjør utenom bloggen så kan du følge meg på instagram! Jeg heter malinnygaard!

 

DA ER DET FERDIG BYTTET

Da har jeg byttet design (igjen). Var ikke så fornøyd som jeg trodde jeg skulle være med det gamle. Halve overskriften ble borte og teksten på overskriften var litt rar + at jeg begynte å bli lei. Nå føler  jeg at jeg har et mer sommerlig, men også ganske likt design som forrige gang! Må ta noen header bilder snart og et nytt profilbilde. Finner dere noen feil så si ifra!

Det gamle designet


Det nye designet

Hvem av de er best?

NYTT BLOGGDESIGN

Da har jeg skaffet meg et nytt gratisdesign som jeg er utrolig fornøyd med! Den er litt mer sukkersøt og sommerlig. Akkurat slik som jeg vil ha det!
NYTT DESIGN IGJEN

Ja, som dere ser så har jeg fått et nytt design, og denne gangen prøvde jeg ut et gratisdesign ettersom det er svish-shvish ferdig.. Mangler bare en header som jeg ikke helt får redigert eller bestmt meg for hvordan skal være. Noen som vil lage? Må nok snart ut og ta noen bilder som dere kan få/ bruke.. Hva syns dere?

LIK SIDEN

>HER< kan dere like siden min på facebook! her vil det komme oppdateringer hver gang jeg legger ut et innlegg ..

WINTER SNOW11.11.2011 kl. 11.11

Nå sitter jeg og har time.. Ferdig med fremføringen. Yeeeeey!

ser jeg på dagens mann på TV3. Mange spesielle mennesker, men hver sin smak :) Syns det er morsomt å høre alle kommentarene.. Mye rart med sukker på!

Flere som ser på det?

NR. 10 I ULLENSAKER!

Jeg er nå nr. 10 på topplista i Ullensaker! Gud så morsomt. I forrige uke var jeg rundt 40 tallet, og nå når jeg sjekket var jeg nr. 10. Tusen takk til dere som leser bloggen min! Setter virkelig pris på at dere setter av tid i hverdagen deres til å sjekke bloggen. 
FORSLAG?

Er det noe dere vil at jeg skal ha, gjøre eller skrive om på bloggen så er det veldig fint med tilbakemelding! Jeg har fått positiv respons på det jeg allerede gjør, men noen er mer glad i det ene enn det andre så da vil jeg høre dine forslag til hva jeg kan gjøre bedre og noe dere eventuelt vil ha med på bloggen? 

Noen har spurt om jeg kan lage en sminkevideo, og det kan jeg selvsagt gjøre men som dere vet så har jeg ikke et kamera som er fullt utsyrt med ting og tang. Bare et enkelt digitalkamera. Så jeg må låne et kamera først, men skal nok få til å lage en sminkevideo!!

 

Mitt kamera!Legg igjen en kommentar!

SPØRRERUNDE!

Idag er en slaskedag (igjen) så da tenkte jeg at jeg kunne ha en liten spørrerunde. Spør om det du lurer på i kommentarfeltet nedenfor så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan! 

 

HJEMME IGJEN!

Hei, nå er jeg hjemme igjen! Det har vært en koselig helg med mange hyggelige mennesker. Laget til lillebroren min vant 3 av 4 kamper, og den kampen de tapte tapte de 6-5 så det har vært en kjempe innsats! Bilder kommer ut senere, men min kjære Emilie har ikke fått ordnet dem enda. Jeg kan si at jeg er veldig sliten, og har mest lyst til å bare legge meg ... Det er jo tross alt ferie? Men jeg kan ikke det. Jeg kan ikke endre dønrytmen nå. Jeg sliter allerede med den fra før av! Nå ser jeg slik ut, og jeg tror jeg kommer til å se verre ut senere: 

 


(Jeg minner igjen på dårlig kvalitet!)

 

Når bildene kommer ut skal jeg forklare nærmere enn helga, men jeg ville bare komme med en liten oppdatering! Hei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits