first week done

Da kan jeg vel så og si ta helg. Tysk prøven og nynorsk skrivedag er ferdig, og imorgen gjenstår det 15 minutter på skolen før jeg har fri resten av dagen. Skal bli så deilig ♥ Samtidig har jeg jobb både på fredag og søndag, og helga må jeg bruke på å stelle i stand til bursdagen min på lørdag og biologiprøven på mandag. Ikke noe "slappe av" her i gården, nei! Etterpå kommer innlegget om dagenskalendergave. Et lite hint: den er satt fint på plass og spist opp....  :-)

Noen andre som har mange vurderinger nå frem mot jul? 

tysk fredag

Til uka starter vurderingsukene, noe som jeg gru- gleder meg til. Har veldig mange "slappe" timer, men også noen store prøver. Har tyskprøve, markedsføring fremføring og nynorsk skrivedag til uka som kommer og uka etter er det biologiprøve, norsk skrivedag og matteprøve. På tirsdagen i uke 50 har jeg heldigvis fri så det blir deilig. Neste helg skal jeg også feire bursdagen min noe jeg gleder meg veldig til! Skal bli så koselig! På tirsdagen neste uke skal vi på rettslære ekskusjon til tingretten i Oslo. Den verste uka er altså uke 50, men bursdagen min på fredagen gjør den mye bedre, hehe. I tillegg til dette skal jeg jobbe onsdag, fredag og søndag neste uke og i uke 50 skal jeg jobbe tirsdag, lørdag og søndag. To veldig hektiske uker fremover med andre ord! Men nå skal jeg slutte å "klage"...

I dag tok jeg julekalender shoppingen alene etter skolekinoen. Gåten Ragnarokk var forresten ganske bra. Den anbefaler jeg alle å se! Siden Roy ikke ønsker seg så mye til jul blir det en julekalender på han fra meg. Ble faktisk ferdig med den i dag. Ble litt overrasket over det i og med at jeg bestemte meg for å lage dette for noen dager siden, men bedre sent enn aldri, sant? Fikk forresten ikke kjøpt noen julegaver i går. Det er såå vanskelig!! Men jeg tror jeg vet hva jeg skal gi nå så da gjenstår bare den siste julegavehandelen før jul. Istedenfor gaver, fikk jeg kjøpt meg en rød kjole som jeg skal ha på på bursdagen min. Den skal dere får se neste lørdag :-)

Kvelden i dag vil gå til tysk- øving. Har ikke så altfor god tid til dette neste uke, og siden jeg skal jobbe på onsdag er det bra å starte tidlig. Vil få bra på denne!  

Dere får ha en fin helg! Imorgen er det jobb klokken 09.00 så det blir som sagt en rolig kveld her...

dere er herlige!

WOW, er det eneste ordet som popper opp i hodet mitt når jeg ser dagens lesertall og ikke minst sidevisninger! Dere er så utrolig herlige ♥ Det ser ut til at dere likte/ var nysgjerrige på nisselue- innlegget mitt, noe som er utrolig gøy!! Men over til dagen i dag... 

Jeg byttet vakt med Emilie i går kveld faktisk, for jeg fant ut etter jobb at Roy hadde blitt syk noe som førte til at planene våres om å gjøre unna noe julegavehandel og kino ble utsatt. Derfor har jeg jobbet i dag også, og imorgen blir det da julegavehandel. Dagen i dag har faktisk gått i ett. Dro på skolen i normal tid og hadde vanlige timer frem til friminuttet hvor vi gjennomførte markedsundersøkelsen vår. Jeg er veldig spent på resultatet på den, men mer om den senere! Etter skolen klokken halv 3 dro jeg til tannlegen, hvor jeg fikk beskjed om at jeg har null hull. Wiihuu! Har aldri hatt hull, og det er deilig å få en bekreftelse på at jeg fortsetter med dette. Etter tannlegen var det rett på jobb hvor jeg har var frem til rundt halv 10. Nå har jeg fått i meg mat og slappet av litt så nå skal jeg hoppe i dusjen før det er leggetid. 

1: Meg før jobb i dag faktisk 2: Bildet jeg la ut på bloggen for noen dager siden 3: På egon da jeg fikk blomster, kort og flakslodd fra jobben 4: Krølle-dag! 5: Måneskinnstur med Roy ♥

Siden jeg ikke har hatt noe tid til å ta bilder i dag, viser jeg bare de siste oppdateringene på instagramen min. Følg meg gjerne: malinnygaard !

God natt alle sammen!

lunsj og lysekroneHei alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen etter å ha kommet hjem fra skolen og spist god mat. Klokken 4 starter jeg på jobb så nå har jeg bare tenkt til å slappe av frem til det. I går sluttet jeg klokken 4 på skolen, og etter det slappet jeg bare av, hjalp pappa med å få lys i lysekrona og øvde til rettslære "fagsamtalen" jeg hadde i dag. Fikk faktisk 5+, så fornøyd med det. Kom gjerne innom TGR i dag!

Det har blitt så koselig her, men denne.. åååå!

Dagens lunsj. Du vet du er blogger når du lager hjerter ut av karbonadene, haha! 

HA EN FIN DAG!

saturday's outerwear

Jakke Bik Bok   Sko Din Sko   Veske H&M   Skjerf Bik Bok

Endelig har det begynt å bli litt hvitt her også! Snøen har ikke ramlet ned enda, men frost er det. Det er så mange minus ute at jeg valgte å ikke ta av meg jakken, for å ta antrekksbilder. Antrekket i dag er svart kjørt, hvit t- shorte og en grå cardigan. Ikke noe spesielt med andre ord. Har vært en liten tur på senteret med mamma, og jeg finner fortsatt ikke noe. Blir oppgitt. Trenger en litt tynn, men tett genser med en eller annen fin detalj på, men det er ikke mulig å finne. Får vel vente. Ikke får jeg kjøpe så mye annet heller, for om nøyaktig 20 dager har jeg bursdag, og om 1 mnd er det jo jul! Tiden går så fort!

Planen ut over kvelden er å vaske/ rydde rommet med julemusikk på radioen. Har begynt å få litt julesteming nå. Den sniker seg innpå, og det liker jeg! 

hverdagsgleder
I dag var jeg som sagt på jobb, og den siste timen var alle samlet på personalmøte på Egon. Gud så glad, og ikke minst overrsaket, jeg ble når jeg fikk tildelt blomster, flakslodd og et utrolig koselig kort av sjefen fordi jeg er så snill og jobber så bra! Åååå, hverdagsgleder!! Ikke nok med at jeg har så fantastiske kollegaer, men jeg fikk også en 5'er på fagsamtalen i norsk noe som jeg er utrolig fornøyd med. Deilig å få en bekreftelse på at de to siste dagene har lønt seg! 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og legge meg. Imorgen venter en ny dag med skole og lekser... 

biffmiddag

Lørdagen for min del startet ganske tidlig da jeg hadde vekkeklokka på 09:30. Jeg hadde nemlig planer om en shoppingtur før jobb klokka 12, og jaggu kom jeg meg på bussen klokka 11. Ikke nok med shoppingturen før jobb, men også etter. Denne gangen var bestefar med. Da jeg kom hjem nå var det tid for biffmiddag. Koselig :-) Nå sitter jeg godt i sofaen. Har bestlit meg pudder fra blush.no og nytt bankkkort så jeg kan bestille ting på nettet selv. Juhuu! resten av kvelden vil gå til avslapning. Ha en fin kveld!

så gøy

Oh, etter gårsdagen steg lesertallet med omtrent dobbelt så mye,noe som er utrolig gøy! Har ikke jeg verdens beste lesere så vet ikke jeg!  ♥ 

I dag var planen å ikke blogge, men siden jeg ser at det er mange innom klarer jeg ikke å la være. Blir ikke noen antrekksbilder i dag, dessverre. Klarte å forsove meg med 1 time i dag tidlig, noe som førte til mye stress. Jeg endte derfor opp med det vanlige antrekket. Svart bukse og brun genser, haha. I dag skal jeg øve på markedsføring prøven jeg har imorgen. Denne gangen har vi om målgruppevalg og segmenteringskriterier, hvis det sier dere noe. Ihvertfall ville jeg bare si at jeg er evig takknemlig for at dere vil lese bloggen min. 


 ♥ Velkommen til alle nye lesere 

slutten på uka

Tok noen ikke så vellykkede bilder før jeg dro ut istad. Dette var desverre det beste jeg fikk tatt. I dag har jeg gjort historie, øvelseskjørt, trent på Elixia og spist vafler med folkene i huset + bestefar. Har fått gjort litt med andre ord. Ellers er det jo en ny uke imorgen, og jeg gleder meg ikke akkurat. Denne uka er stappfull. Prøver, jobb, innleveringer og fremføringer oppsummerer vel den kommende uka ganske godt. Får desverre ikke så god tid til bloggen, men jeg skal prøve! Jeg lover. 

Ha en fortsatt fin søndag!

lørdag

Hei alle sammen! I dette øyeblikk sitter jeg i senga og venter på at stjernekampen skal starte. Har brukt dagen på fullstendig avslappning. Denne er den første lørdagen på en stund hvor jeg ikke har jobbet, og det var veldig deilig å sove lenge for en gangs skyld. Fra morningen av og videre ut på ettermiddagen hadde jeg og Roy et "Pantelånerne og Storage Wars" - maraton. Jeg har også rukket å ommøblere, rydde og vaske rommet mitt idag, noe som dere skal få se mer av imorgen. 

Slenger med det bilde jeg har tatt tidligere i år i og med at jeg ikke har fiksa meg eller noe idag. 

God lørdagskveld! 

Er det nå jeg skal ..

Er det nå jeg liksom skal blogge om at den såkalte "første" ordentlige snøen har kommet? Tror jeg står over... Det eneste positive med det er at det ikke blir like bløtt og mørkt ute. 

For ikke så lenge siden kom jeg inn døra etter at jeg mista bussen jeg egentlig skulle ta hjem. Bussen klarte å prestere med å komme tidsnok i dag slik at de 10 minuttene jeg egentlig hadde på meg bort til bussen fort ble til null! Jaja. Parisa og jeg tok oss heller en tur på Kiwi og kjøpe hver vår rislunsj, og tok det helt med ro til neste buss kom. Like greit.. Har ikke så mye å gjøre idag egentlig. Må få gjort litt historie og biologi før jeg muligens drar på trening. Tett i nesa eller ei, jeg drar! Det er sååå lenge siden jeg har trent, og tro det eller ei, jeg savner faktisk litt å trene.  Har dere fått snø?

sunday

God morgen! Noen dager siden sist nå. Så heldig som jeg er, kom Roy med rosa roser på døra klokken halv 12 om kvelden på torsdagen sånn helt ut av det blå ♥ han er bare best. I dag skjer det faktisk noe også. Vi skal feire Marcus sin familiebursdag (bare 2 mnd på etterskudd, haha), pluss at jeg i tillegg må pakke til en biologitur jeg skal på. Turen er fra imorgen- tirsdag. Den er i Fredrikstad og bussen går så tidlig som 06.45. Skulle ikke vært lov på en mandag. I dag har jeg ihvertfall fått sovet lenge med Roy ved min side. Nå sitter vi faktisk å ser på gamle episoder av frustrete fruer på BLISS før vi må begynne å reagere her. Nyt søndagen, for før dere vet ordet av det er det begynnelsen på en ny uke igjen!  

wednesday

Hei alle sammen! Nå har jeg endelig litt tid til å blogge. Ikke dårlig eller hva? Har satt meg mål at jeg skal bli flinkere, men det gjelder dessverre ikke de dagene jeg jobber. Da har jeg rett og slett ikke tid. Som i går for eksempel. I går dro jeg hjem fra skolen med Charlotte, før jeg måtte på jobb og hun hadde kjøretime. Men nok mas og unnskyldninger. Ville bare stikke innom å si hei!   

What's a kingbed without a queen?

Da var rommet ferdig vasket og ryddet for denne uka. Denne uka skjer det ikke så mye på skolefronten. Har en matteinnlvering som må bli ferdig til torsdag, og ellers så går det tre dager til jobb. Imorgen, fredag og lørdag. Bare å komme innom! 

Ellers så har jeg litt dårlig samvittighet for den dårlige blogginga. Må skjerpe meg! Har nok av tid til å ta et bilde her og der, men jeg orker rett og slett ikke. Ikke har jeg hatt så veldig spennende antrekk heller. Går mye i svart bukse og enkele gensere, haha. Men når sant skal sies så har jeg ikke bare sittet på rumpa heller. Hele forrige uke gikk til skole, jobb, besøke Thomas, kino og film. Når kvelden kommer så er det rett og slett utrolig deilig å sette seg ned litt og la bena hvile. Håper dere har en liten snev av forstålelse! 

Overskriften kommer fra den nydelige sangen til ingen andre enn Justin Bieber. All that matters! Den rolige melodien er så behagelig å høre på... også passet overskriften så fint til bildene jeg tok så hvorfor ikke? What's my kingbed without this queen? hehe. Nå sitter jeg med ansiktsmaske og skal snart gjøre klar for en ny runde med neglelakk! Dere får ha en fin kveld! mangel på konsentrasjon

God dag! Merker at motivasjonen til å øve på markedsføringsprøven er dårlig noe som også går ut over konsentrasjonen min. Jeg leser igjennom, men klarer ikke å få med meg logikken av det jeg leser og hva jeg faktisk leser. Tenker meg at jeg må ta meg sjæl i nakken og få orden på konsentrasjonen videre utover kvelden. Utrolig irriterende når du vet du har en prøve du må gjøre det bra på! 

I morgen og torsdag også forsåvidt blir det ikke noe blogging. Har ingen innlegg klare og har jobb imorgen og historieprøve- øving og jobb på torsdag. På fredag skal jeg juble!!

Dere får ha en fin dag imorgen og torsdag så snakkes vi mest sannsynlig på fredag!

needed a break

Denne uka har jeg tatt meg helt fri fra bloggen og konsentret meg om å tilpasse meg den nye hverdagen med jobb. Fant ut det å balansere bloggen, jobben og skolen kunne bli vanskelig, men jeg er åpen for å prøve å få det til. Jeg starter som regel klokken 16 på jobb noe som vil si at jeg må enten en fort tur hjem eller rett fra skolen og på jobb, og når jeg kommer hjem da er jeg dødssliten. Det frister ikke så mye å ta opp kameraet og pcen da, nei.

Dagen i går startet tidlig. Jeg hadde time hos frisøren i Oslo klokken halv 12, og senere dro vi på Majorstua sine markedsdager med bestefar. Fikk ikke kjøpt noe, for det var så sinnsykt mange mennesker. Klarer ikke å finne noe da. Etter ca. 2 timer der dro vi videre til Bislett (?) og spiste på en Cafe der. 

 

Da vi kom hjem dro jeg og pappa rett til Hurdalsjøen for å kjøre ren motoren på den nye båten vi har kjøpt. Herregud, jeg har glemt å fortelle dere det! Vi har kjøpt en større båt, men dere får ikke se bedre bilder av den før til sommeren igjen. Etter Hurdalsjøen ble jeg kjørt til Roy hvor vi spiste kinamat og spilte GTA V, hahaha. Fikk prøve litt på egen hånd, og jeg er faktisk ganske god. Ehhh, nei kanskje ikke haha. Videre utover kvelden fikk Roy de samme smertene i magen som gjorde at han endte opp på sykehuset den gangen i september hvis noen husker? Vel, han måtte på legevakta og jeg fikk full rapport hjemmefra. Heldigvis går det bra med han igjen nå!!

I dag må tiden min gå til notatark- skriving i Historie og Markedsføring og øving på rettslære fremføring. Vil heller se på film med en kopp te i hånda, men det går bare ikke i dag. Dere får ha en fin dag!

enjoying my day off

Jeg vil bare starte med å fortelle dere om fredagenskvelden min. Jeg jobbet til seks, og etter det hentet mamma meg før vi dro å leide film, handla massa god mat og så på film. Jeg lagde middagen (marienert kalkunfilet med fløtegratinerte poteter og bernaisesaus. mmmm!) mens mamma ryddet og vasket litt. Deretter var det tid for The Voice og senere filmen "This is 40". Anbefales på det sterkeste å se den filmen! Den var råbra! Det var ihvertfall en morsom slutt på en koselig mor og datter- kveld. 

 I dag våknet jeg og Roy ganske sent noe som var veldig deilig. Å slippe å ha på alarmen var virkelig godt. Det triste er vel at det er den eneste dagen også. I morgen må jeg på skolen igjen, og hverdagen starter for fullt. Ser bare frem til julen jeg nå, hehe. Jeg har nå lest igjennom alle blogg- oppdateringene på bloglovin med en kopp te. Sentertesten har jeg også fått gjort unna. Bestod med null feil så jeg må si meg fornøyd med det. Nå gjenstår bare branntesten før jeg får adgangskortet mitt. Ha en fin søndag, og nyt den siste dagen av ferien for de som har det! Det skal ihvetfall jeg..

jobbjobbjobbJeg gjør ikke stort annet om dagen. Antrekket blir som regel svart bukse og jobb t-shorta noe som ikke er så særlig spennende. Får ikke tatt noen antrekksbilder heller i og med at jeg er så treg om morningen og sola har gått ned når jeg kommer hjem. Litt kjipt for dere, men sånn blir det bare. Jeg trives med den nye jobben ihvertfall!

Har du jobb?

bowling

God kveld! Da jeg var ferdig på jobben, dro jeg rett hjem, spiste og dro videre på bowling med familien. Jeg er med andre ord sliten i bena! haha.. Det endte med at vi spilte 2 runder hvor jeg fikk 4 og 3 plass (tror jeg). I skrivende stund sitter jeg å ser på boligjakten. Spennende å se hva som er på markedet!work and boyfriend

Både Roy og jeg sitter plantet foran tven før jeg skal på jobb og han skal bære ved. Jobber fra 14- 18 så dere kan godt ta dere en tur innom! 

God onsdag!

good morning

Denne høstferien startet med å våkne sent ved siden av den beste kjæresten. Ble ikke noe blogging i går rett og slett fordi jeg ikke gjorde en dritt. Hadde planer om å dra på Ull Kisa kamp bare for å gjøre noe, men det skjedde ikke. I dag derimot blir det mest sannsynlig kampen til Roy jeg skal være tilskuer for sammen med Moi. Må jo finne på noe! Har du høstferie?

en liten avsløring

Vel, beklager at jeg har vært litt hemmelighetsfull i det siste, men nå kan jeg endelig si at jeg har fått meg jobb!! Det er en ny alt- mulig- rart- butikk på jessheim senteret som heter TGR (Tiger) hvor jeg da tilbrakte ettermiddagen/ kvelden min i går. Veldig fornøyd! Fikk en telefon på mandagen om at jeg kunne komme på torsdagen (igår), og i går var jeg allerede i full gang med opplæring. Skal jobbe fra 12- 15 imorgen også så det er bare å komme innom!  

Desverre må jeg skuffe dere igjen og si at jeg ikke kan fortelle hva som skjer videre i dag. Alt jeg kan si er at jeg skal rydde rommet nå. Stress stress!

Har du hørt om TGR før?

oppmuntringer i hverdagen

I dag fikk jeg stooore nyheter som jeg har såå lyst til å fortelle dere, men jeg vil desverre vente enda litt til. Må ha alt klart for meg. Gleder meg sikkelig til det som skjer fremover! En ny epoke. Hehe, mer sier jeg ikke...

Hittil i dag har jeg sittet med matte, og senere i kveld er planen å dra på Elixia med mamma. Hadde en veldig dårlig gymtime i dag og jeg må bruke Elixia- kortet litt også :-) Dere får ha en fin dag videre!

Alt annet enn meg i fokus.. jaja.. dere får overse rotet daa :-)

candelsSitter her hjemme og slapper av med stearinlys og dempet lys. Deilig å bare slappe av og vite at du ikke har noen planer eller noe du skulle gjort. Trenger det innimellom..

travle dager?

Vil bare beklage for den ustabile bloggingen min om dagen. Ikke det at jeg har vært så stabil før heller, men jeg var på vei inn i en god fase som snudde fort. Ser at det er mange som er inne å kikker daglig, og da er det jo kjipt å ikke se noe nytt. Jeg har veldig lyst til å oppdatere dere minst 2 ganger om dagen, men tiden strekker liksom ikke helt til. Jeg prioriterer annet fremfor bloggen, noe jeg også kommer til å fortsette med. Får heller bli flinkere til å lage forhåndskrevne innlegg noen ganger slik at vi alle kan bli fornøyde!

Tiden går for det meste i skole, trening og lekser. Meget spennende. Har ikke trent ordentlig på en stund så det skal bli godt å starte igjen. Det hardeste må være å komme inn i en rutine. Jeg finner fortere unnskyldninger for å ikke komme meg opp av sofaen. I dag har jeg brukt dagen min på å øve til min første biologiprøve som jeg har imorgen. Kjenner at jeg er spent på hvordan den kommer til å gå. Det er så vanskelig å huske når det er så mange like ord, men jeg føler at mye av det sitter nå! Ellers så planlegger jeg noe som blir spennende for min del i tiden fremover. Vil ikke si noe om hva det er, men vil bare nevne at jeg er spent på hva resultatet blir. 
Har ikke fått tatt noen bilder i dag, men jeg hadde noen bilder jeg ikke har postet fra helgen som jeg tenkte passet inn her..

Flere som sliter med å få inn en god treningsrutine etter ferien?

snarturGod ettermiddag! Hvordan har dagen vært så langt? Noe sier meg at det ikke kommer til å skje så mye i dag. Har vært en liten tur på senteret (IGJEN) med mamma. Fikk kjøpt en pyntepute og en vase (?) til rommet på hytta. Det var salg så da tenkte jeg hvorfor ikke. Ellers så ble morgenen tilbragt med Roy. Han har kamp nå på ettermiddagen, men han kommer tilbake senere i kveld. Alltid deilig å se han igjen ♥ 

Hva skjer hos dere i helga?

friday

Nok en kreativ overskift.. lurer på hvor jeg tar det fra? haha. Ville bare ønske dere en god helg! Denne helga skjer det ikke så mye for min del. Tar som alltid ting litt som det kommer. Roy kommer i kveld etter at han er ferdig på jobb, og skal sove her. Var også på Bik Bok idag for å kjøpe noe jeg holdte av fra igår. Nå kan høstværet komme for fullt spør du meg. Viser dere senere! 

GOD HELG ALLE SAMMEN!

thursday

Hei! Dagen idag startet med at jeg satt ved siden av en alkoholiker på bussen til skolen hvor han har klart å prestere med å søle øl i setet hvor jeg satt. Oppdaget plutselig at jeg var våt på rumpa da jeg reiste meg. Skjørtet og cardiganen min gikk fort til vask da jeg kom hjem for å si det sånn! Ikke akkurat deilig å sitte våt på en stol..

Har nesten akkurat kommet hjem fra en liten tur på senteret med mamma. Siden jeg ikke hadde noe skjørt eller cardigan å ha på tok jeg bare på meg det jeg hadde på i går. Dette bildet er altså fra igår.

Hva har dere gjort idag?

fotballkamp

God kveld! Har omtrent akkurat kommet inn av døra etter at det har gått i ett sett i hele dag. Først hadde jeg matteprøve på skolen (noe som gikk helt greit) og deretter hadde vi løpetest på 2,5 km hvor jeg har forbedret meg med 40 sekunder fra i fjor. I tillegg er jeg forkjøla.. Jeg fikk tiden 12:02, og er kjempe fornøyd. 5'ern i boks! I dag sluttet jeg sent på skolen så etter skolen dro jeg rett hjem hvor jeg dusja, føna håret, smiket meg og spiste middag på 40 minutter! Har aldri vært så rask før. Jeg har nemlig vært på fotballkampen til Roy på Råholt sammen med Moi. Eidsvoll turn mot EIF. Desverre tapte de 1-0, men pytt pytt.. 

Nå er det deilig å sitte inne i varmen og la bena slappe av. Skal bare ta det med ro og se på tv før det er tid for å legge seg. Ha en fortsatt fin kveld!long night

God morgen, eller formiddag har vi kanskje kommet til.. Fredagskvelden fikk plutselig en brå slutt når Roy begynte å spy og hadde stikkende smerter i magen. Stakkers gutten min dro først hjem før han måtte på legevakta for og så bli sent videre med ambulanse til A- hus. Det viser seg at han hadde fått noe matforgiftning av noe slag. Klokken ble vel nærmere 2 i natt før øynene mine ikke klarte å holde seg oppe lengere. Tekstet med både Roy og moren til Roy i natt for å holde meg oppdatert. Han er hjemme og heldigvis har det gått bra med han. Han er faktisk på bedringens vei allerede. 

Denne morgenen stod jeg opp rundt 11- tiden og allerede i 12- tiden var jeg i gang med norskoppgaven som skal leveres imorgen. Tolkning er så vankelig! Deilig å være ferdig med den. Har bare skjøvet den unna hele uka. Nå sitter jeg å hører på musikk på full guffe uten en anenlse om hva dagen bringer. Ha en fin helg!

rettslære

Hei og god kveld! Blir en litt sen oppdatreing idag, men jeg har sittet med rettslære i hele dag. Har min første prøve imorgen siden skolen startet, og jeg håper virkelig det går bra. Vi har om moralregler, rettsregler og skikk og bruk i tillegg til inngåelse av ekteskap. Faktisk ganske interessant! ditt og datt

Som dere sikkert har fått med dere slutter jeg sent på mandager. Denne mandagen dro jeg hjem og ut igjen på senteret med Emilie for å handle bursdagsgave til Sebastian. Like vanskelig som alltid å handle til gutter, men vi fant da noe. Nå sitter jeg å hører på musikk i et tomt hus. Deilig. 

Har dere forresten fått med dere at jeg har byttet design? Skal prøve å få mindre overskrift, men det kommer med tiden.. Vet ikke helt hvordan jeg gjør det enda. hehe. 

Var det nye designet fint?

get up and go

Ja, jeg kom meg opp av sofaen og tok meg en jogge-/ gåtur rundt nordbytjernet etterfulgt av trening av mage og rumpe. Nå er det tid for boligjakten på tv3. Flere enn meg som følger med på det?

Hageputer funker fint som en matte! hehe

wednesday

Hellu! Kom hjem fra skolen rundt tre i dag.. da jeg kom hjem, gjorde jeg unna leksene og spiste middag. Siden jeg ikke har så mye å gjøre nå så har jeg danset litt i stua. hihi. Muligens jeg tar meg en løpetur etterpå, men jeg får se om jeg får ræva ut av sofaen. Som sagt: vi får se. 

Hva skal dere i dag?

First time!

Oh, må bare lage et lite skryteinnlegg. Har nettopp kommet inn av døra etter å ha øvelseskjørt, og gjett hvor jeg kjørte? Fra videregående og hjem .. heelt inn på gårdsplassen. *STOLT* Første gang hvor jeg faktisk kjører bilen på veien hvor jeg kan møte andre biler. Ellers har jeg bare kjørt rundt på en øde plass ved gardermoen. Følelsen av å mestre noe er så deilig! Er dere ikke enige?bursdag

Bursdag igår, bursdag idag. Jepp, i dag var jeg i bursdagen til Emilie og Linnea. Emilie har jo bursdag i morgen og Linnea hadde i juli så de feiret det sammen. Med andre ord har jeg vært ute i sola, spist grillmat og spist kaker. Får snart hoppe i dusjen før jeg tar kvelden en eller annen gang. Imorgen venter en ny uke med skole!

bursdagsbarn

Vil bare starte innlegget med å gratulere Moi med dagen! Jeg og Roy møtte Moi på senteret også spiste de på Mirabell etterpå med meg som selskap. Ville heller ha big bite. Så godt og så lenge siden! Før vi møtte Moi handlet vi noen klær til Roy. Gutten trengte visst noen nye bukser. Videre i kveld har jeg planer om at Roy skal komme og sove over. Hva skal du videre i dag?


Ikke lenge siden jeg brukte dette antrekket, men det er så behagelig å gå i at jeg like så godt tok det på i dag også! Kjolen er fra Gina Tricot for de som ikke har fått det med seg :-) 

normal day

Noen fikk kanskje med seg at jeg holdte på å oppdatere designet på bloggen i går? Vel, det tok for lang tid så jeg bestemte meg for å vente. 

I går fikk jeg øvelseskjørt, og det gikk veldig bra faktisk! Var så stolt da jeg klarte å skifte fra 1-2-3 gir på en tur, haha. Det kan ikke bli lenge til neste gang! 

I dag sluttet jeg klokken 3 på skolen noe som resulterte i at jeg spiste hjemme og dro videre til Roy i 4-5 tiden. Siden han hadde kamp i dag kjørte han meg hjem i 6 tiden. Da jeg kom hjem tok jeg meg en joggetur, og på veien ble den en liten (stor..) stopp. Nina, mamma og mange andre hadde "piknik" på tjernet slik at jeg ble sittende der å hive innpå med kake og kjeks. Huff! Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døra og sofaen ble inntatt. 

Bildet er fra forrige uke..

Hva har dere gjort idag?

titt titt

Heihei! Noen dager siden forrige oppdatering, ja. Har egentlig bare slappet av og tatt en pause fra bloggen. Nå har skolen startet for fullt og leksene er gitt ut allerede. De siste dagene har gått til serie titting, trening og besøk hos Roy. Ikke noe spesielt egentlig. 

Skjer ikke noe spennende i dag heller hvis du ser bort ifra at jeg muligens skal øvelseskjøre igjen for første gang siden vinter. Haha. Jeg må ærlig innrømme at meg + bil går dårlig. Ihvertfall i starten nå. Får håpe at jeg fikser kombinasjonen med clutch og gass snart!!

Forresten! Er det noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? Vil gjøre bloggen min litt bedre, og vil gjerne ha litt tips fra dere. Har du en idè? Skriv den ned i kommentarfeltet! 

workout

Dagens treningsøkt var ferdig for ikke så lenge siden. Løpte bort og rundt til nordbytjernet sammen med mamma. Det er jo strålende vær ute, og det er derfor bedre å løpe ute enn inne. Etterpå kommer dagens antrekk. Følg med! 

sunset

Hei dere! I dag har jeg ikke gjort stort. Ikke i går heller for den saks skyld. Var en tur rundt om kring med pappa og på trening bare. Imorgen starter skolen, og jeg må innrømme at jeg er ganske klar for å starte igjen nå. Kommer helt sikkert til å endre mening etter imorgen, men.. haha.. 

Har dere fint vær?

skole shopping

Nå er det vel på tide å komme i gang med innkjøp av kladdebøker og blyanter? På torsdag starter hverdagen igjen, og jeg må innrømme at det skal bli deilig. I den anledning skal jeg på senteret med Charlotte for å shoppe litt skolesaker. Utrolig spennende, right? Eller ikke... Veldig kjedelig å bruke penger på, men det trengs! Når starter du på skolen?

cleaning woman

Jepp, dere leste riktig. Jeg har ryddet og vasket hele rommet i tillegg til å ha fått orden i klesskapet. Det endte med at jeg tok en skikkelig rydderunde i papirene mine også. Nå som jeg går inn mot 2. vgs er det greit å bli kvitt en del slik at nytt får plass. Tilslutt stod jeg igjen med veldig mye jeg kunne kaste. Hadde mattebøker fra 3. klasse og oppover så dere kan tenke dere. Utrolig deilig å bli kvitt alt!

Hadde ikke noe motivasjon og egentlig liten tid til å blogge igår. Kom meg ikke opp av senga før sent, og når jeg hadde sett på tv en stund dro jeg ut med mamma på bik bok standen i storgata. Du kunne fylle 1 pose for 200,- så vi fylte like så godt 2. Det var fullstendig kaos og myye mennesker. Vi måtte stå i kø i 3 kvarter, men siden det er så billig var det verdt det. Etter litt shopping dro vi på butikken og handlet grillmat. Vi hadde blitt invitert på sommerfest hos naboene så mamma og pappa satt der hele kvelden. Jeg derimot spiste og var litt med Juni (som hun eldste jenta heter) før jeg og Roy dro hjem til meg og så på Grown Ups 2. Fikk lastet den ned i steden. Planen var å se den på kino, men Roy måtte plutselig på kamp så da ble det bare stress. Koselig å sitte hjemme også da :-)  

Var du på bik bok standen igår?

barnevakt

I kveld skal jeg sitte barnevakt for lillebroren min noe som betyr filmtitting med rumpa godt plantet i sofaen! Har allerede laget middag og sett den siste epsioden av The Paradise som pleier å gå på nrk1 på torsdager klokka 22:15. Anbefaler alle å ta en titt for å se om seriene er noe for dem! Uansett... nå tenkte jeg å se Grown Ups før jeg mest sannsynlig skal på kino å se 2ern i løpet av helga.Ha en fin helg alle sammen!

bedre sent enn aldri

Hallo! Da har jeg kommet meg til ro foran pcen etter å ha vært hos Roy i omtrent hele dag etterfulgt av en tur på senteret med mamma. Fant noen smykker og en armløs hettejakke. Viser dere imorgen! 


Gammelt, unblogget bilde, men passer til innlegget syns jeg 

New start

Hello! I kveld har jeg tatt meg en tur på Elixia. Har ikke vært der på ca. 2 måneder så det var deilig å komme i gang igjen. Ellers har jeg vært på Europris og Jysk sammen med mamma for å titte litt. 

haha, mamma ba meg posere litt

Deilig måltid etter litt trening. Vaniljekesam med frosne bær. 

Lillebror har bursdag!

I dag er det nøyaktig 12 år siden min lillebror, Marcus, ble født. Det har vi feiret med kaffe og kaker sammen med bestefar! En liten feiring vel og merke :-)Gratulerer med dagen!

Sommerferien er godt i gang

Da har jeg endelig tatt ferie! Etter 3 uker med jobb kan jeg endelig slippe å tenke på å stå opp klokka 6 hver morning. Utrolig deilig! I morgen tidlig drar jeg med Roy på campingen hans ca 10 minutter unna Charlottenberg før vi turer innom Jessheim igjen på kvelden, og drar nedover til Kragerø. De andre er der nede allerede. 

Nå skal jeg lage med litt mat og ta meg en tur i dusjen før Roy kommer og skal sove her. Jeg har pakket ferdig så nå kan jeg senke skulderene et hakk. Forresten så kom jeg hjem til enda en ny bikini som mamma har bestilt til meg fra ellos. Hadde samme i fjor i hvit med blomster, og jeg elsket den så mye at jeg bare måtte ha den i rosa :-)

Er den ikke søt?

En arbeidsom dag

I går kom mamma, pappa, marcus og roy på besøk her på hytta. Det var koselig! I dag har jeg vært på jobb til tre som vanlig. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og solte meg sammen med bestefar. Har fått greit med farge nå altså. Deilig. Etter at solen hadde gått ned hjalp jeg bestefar med å vanne i hagen, lagde oreokake til de på jobben imorgen (siden det er siste dagen min) også har jeg luka jordbærplantene til bestefar. Veldig mye luking i dag på meg altså! Først jobben også disse jordbærplantene. Blitt ganske dreven på luking nå etter de siste 3 ukene, haha.

 En veldig produktiv dag!

Guess one time

Gjett en gang hvor jeg har vært denne helga? Du gjetta nok riktig.. Kragerø!! Elsker sommeridyllen i denne lille byen. Kjøre rundt i båt, sole seg på strendene og nyte forhåpentligvis starten på en god norsk sommer. I hovedsak skulle vi pusse opp hytta, og det har vi også fått gjort, men sola har faktisk vært første prioritert. Sol om dagen, opppussing om kvelden.

Dagene har gått i ett siden fredag. Jeg kom hjem, dusja, pakka og dro. Vi hadde veldig mye vi skulle gjøre på veien ned. Blant annet hente 2 dører, oppvaskmaskin og kjøpe materialer. Desverre måtte vi kjøre litt ekstra, for da vi kom til Skedsmokorset hadde vi styret med alt mulig annet slik at ingen hadde husket å ta med hytte nøkkelen, og det er jo et must å ha med seg. Det endte med at vi kom opp ganske sent, men sofaen ble likevel montert klokka halv 1 om natten. På lørdagen solte vi oss, spiste god mat, satt ute og bare nøt solen før gutta tok seg av maling og montering av ditt og datt. Søndag var heller ingen unntak. Vi dro ut med båten, og etter det ble vi sittende på hytta og gjøre litt forskjellige ting før vi dro hjem og var hjemme i 23 tiden.

Siden Roy har jobbet en del selv med helger og annet har vi ikke fått sett hverandre så mye så i natt har Roy sovet hos meg. Selv om jeg måtte opp halv 6, sov Roy fortsatt.. Veldig deilig å se han igjen! Har dere hatt en fin helg?

JobbenJeg har tatt noen bilder gjennom jobbdagene denne uka og i uka som var. Har ikke tatt bilder av arbeidet, men vi luker. Ferdig med det. Ikke noe spennende. 

Grillkos

God kveld! Etter å ha vært en tur på butikken, spist god middag og sovet sitter jeg her nå å oppdaterer dere. Dro fra Jessheim i dag tidlig klokka 6 noe som vil si at jeg måtte stå opp halv 6, for å innta en ny jobbuke. Det var hardt kan man si! 

I går derimot kunne jeg sove lenge. Jeg sov vel til klokka var rundt 10- 11 før jeg dro en tur til Roy, tok sol og dro med mamma og pappa på grillkveld hos Nina og Andreas. Mye god mat og god stemning. Jeg og mamma fikk fikset neglene våres også, haha. Vi kjøper aldri neglelakkfjerner hjemme så i stedenfor "låner" vi hver gang vi er på besøk her. Ellers ble det en litt sen kveld med tanke på at jeg måtte stå opp tidlig, men jeg har jo som sagt fått sovet litt nå så øyelokkene henger ikke like mye lenger.  

Har dere det bra?

short day in Kragerø

Er det noen oppe nå? Ihvertfall er dette nesten den eneste tiden jeg har hatt til å blogge siden i går så her kommer det! På fredag dro jeg hjem til Jessheim for helga, og på mandag starter enda en ny jobbuke. Det første jeg gjorde var å få i meg noe mat før jeg dro å tok sol med mamma. Senere kom Roy og sov over her til i dag. 

Rundt 12 i dag dro vi til Kragerø. Hvorfor forteller jeg senere. Veldig spennende altså!! Kragerø er en såå fin og koselig by. Vi gjorde det vi skulle før vi dro ut å spiste på El Paso. Etter det tok vi turen hjemover, og nå er jeg da hjemme igjen. En veldig kort tur... Mange timer i bil, men faktisk veldig koselig! Gleder meg til å fortelle dere hva jeg gjorde der!

typisk norge

Nå har jeg pratet nok om jobb for noen dager så i dag tenkte jeg heller å fortelle om været. Mye mer spennende syns jeg. Hahahaha. Det er typisk norsk klima at det skal gå fra 20 varmegrader og knallsol til regn og 12 grader neste dag. I går satt jeg ute i bikini uten å nøle, men skal jeg sitte ute nå derimot får jeg meg ikke bare en dusj, men gåsehud og sikkert en forkjølelse til. Står over det. I stedet skal jeg slappe av før bestefar kommer hjem fra trening. Har planer om å lage middag om ikke så lenge, men har dyttet i meg godteri smokker og sjokolade så vi får se hvor sulten jeg faktisk er. Dere får nye det "fine" været ute!Jeg misunner IKKE de som er i syden nå. Ikke i det hele tatt. Nei, gjør ikke det. Eller jo..... 

hjemme fra jobb
Jobbantrekket på å greier! Føler meg så pen med jord i ansiktet og kvist i håret..

På jobben i dag har vi for det meste luket, men har nå fått i oppgave å klippe busker, jippi! Haha, jobbglede. Deilig å få gjøre noe annet enn å luke, for det tror jeg er noe av det kjedeligste som finnes. Fint vær har det vært i dag også noe som også er til å juble av. Morgendagen blir vel verre regner jeg med. Det er meldt ganske dårlig vær fremover ser jeg så det lover ikke bra. Stå ute i øs pøs rgenvær er ikke deilig! Tro meg....

Nå har jeg spist vaniljekesam med blåbær og havregryn. Nam nam! Middag blir det litt senere i dag. Bestefar er ute og ordner i hagen, og været må jo nytes når det først er her så da er det greit. Føler jeg har mye mer energi i dag enn i går. Må jo stå opp klokken 6 så det er ikke så rart, men når man først har vendt seg til det blir det nok lettere. 

Mange som nyter ferien?

Første dagen på jobb

I går tilbragte jeg tiden min i pysjen i stolen foran tven. Ikke noe spennende å fortelle der altså! I dag har jeg hatt min første dag på jobb. Bare 14 jobbdager igjen. Kjenner jeg er sliten etter dagen. Har faktisk sovet 1 og 1/2 time i dag etter jobben, haha. Merker det veldig i bena også! Har måtte luke busker, og det tar på kroppen kjenner jeg. I tillegg har det vært en del regn i dag noe som ikke gjør humøret noe bedre. Forkjøla har jeg blitt også...

Har kost meg med moreller etter middagen... Lenge siden jeg har spist det!

Her tilbringer jeg mesteparten av dagen utenom jobben. Bestefar har kjøpt ny sovesofa som jeg sover på. 

Jobber du i ferien?

BILDER FRA VG- LISTA 2013VG- LISTA 2013

Hei! I går følte jeg dagen gikk i ett. Dro på skolen til vanlig tid. Her spiste vi frokost og hadde en klassequiz (hvor laget mitt vant, hehehe), og etter det var 1 og 2 klasse samlet i gymsalen for felles avslutning. I 11- tiden gikk jeg en tur på senteret for meg selv og møtte Roy etterhvert. Da vi var ferdig med dette måtte jeg rett hjem hvor jeg pakket og slappet litt av med Roy før jeg tok toget ca. halv 3. Da toget hadde kommet frem til Oslo møtte Charlotte, Hege og jeg de andre jentene på peppes hvor vi ble en stund. Ellers når vi var ferdig med å spise var det noen som tok båten over til Nesodden for morro skyld og noen bare vandret litt rundt. Da vi omsider møttes igjen stelte vi oss på plassen hvor vi ble resten av kvelden. Vi stod utenfor gjerdet, litt på midten. Vi hadde en ganske grei utsikt egentlig, og fordelen med å stå utenfor gjerdene er at du kan stå med paraply noe som ble veldig mye brukt for våres del. 

Dagen i går startet ganske tørr, men utviklet seg til å bli ganske våt etterhvert som vg- lista startet. Hva er vel ikke vg- lista uten regn? Vi jentene hadde det ihvertfall kjempe hyggelig med god musikk og god stemning. Charlotte sørget for å ha med kamera denne gangen så jeg vil få fler bilder av henne senere som jeg kommer til å legge ut her på bloggen. 
Nå sitter jeg på hytta hos bestefar etter å ha spist frokost. Vi skal snart dra ut døra, men jeg må slappe av litt først. 

Var du på vg-lista?

Kom ikke opp!!

Startet dagen med tysk, og klokka 09.00 fikk jeg vite at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. Så lykkelig! Jeg hadde en sikkelig dårlig følelse på at jeg var en av de "heldige", men det var jeg da ikke. Etter at vi fikk vite hvem som kom opp, hadde vi ca. en halvtime til med tysk (hvor vi spilte hangman) før jeg dro med Charlotte på senteret og drakk iskakao på kaffemakeriet. I 11- tiden leverte vi bøker og dro hjem. Siden jeg kom hjem har jeg ligget å solt meg. Roy har også vært innom en tur. Jeg har faktisk ligget i sola i ca. 4-5 timer idag, og har fått myyye farge! Litt solbrent ettersom jeg ikke brukte solkrem, men det tåler jeg. Har faktisk den skilla på ryggen. Glede! 

De neste dagene er det volleyball- og fotball turneringer på skolen og på fredag skal klassen spise frokost sammen i klasserommet også skal hele skolen samles i gymsalen, tror jeg. Etter skoletider skal jeg pakke litt og gjøre meg klar til å dra til Oslo og jobbe i 3 uker. Også skal jeg mest sannsynlig på fotballkamp på torsdag. Må vel innom senteret en tur en av dagene også, hehe. Håper dere har hatt en fin dag!  

MondayNå har jeg vært å trent rumpe og lår med Izabelle. Utrolig deilig å kunne trene litt ordentlig igjen! Var ute på en kort joggetur i går med Emilie. Kunne vel også bare ha kalt det en gåtur, for det var ikke mye fart, haha. Men i kveld skal jeg se på Top Model USA og be for at jeg ikke kommer opp i eksamen imorgen. Nå tenker jeg at jeg skal ut å tææne litt. Vi snakkes!

Søndag

Søndager passer bra til å rydde og vaske rommet, og det er nettopp det jeg har gjort i dag. Skulle vel egentlig vært å trent siden jeg ikke fikk trent på fredag heller på grunn av endringer i planer, men vi får se. Nå er ihvertfall rommet mitt ryddig og rent noe som er en deilig følelse. Spørs bare hvor lenge det kommer til å være så ryddig da, men... Hva skal dere idag?

Båtturen

Veldig deilig med saltvannet sprutende opp i ansiktet samtidig som du skal smile... 

Båturen gikk ikke helt som planlagt. Vi satte ut båten i Oslofjorden, dro utover og møtte den vinden og de bølgene. Vannet spruta opp i båten og over alle oss som satt foran. Ikke kult. Da vi skulle legge til en liten "brygge", for å grille pølser, blåste det så mye at vi ikke fikk fyr på grillen. Det endte med at vi dro hjem, og har grilla her isteden. Desverre er det ikke noe varmt på grunn av vinden så jeg sitter med resten av familien inne med pledd over meg og ser på U21 kamp av alle ting. Må si at det ikke er fullt så spennende. 

150613 BOAT TRIP

Jumpsuit Bik Bok    Sko DNA     Veske H&M     Solbriller Bik Bok

Da drar vi ut med båten i Oslofjorden. Håper på at været blir litt varmere og at vinden roer seg. Har dere fint vær, nyt det!

Da har jeg tatt helga

I dag sluttet jeg på skolen ca. 11 så jeg dro en kjapp tur innom senteret for å kjøpe et par småting med Hege også tok bussen hjem. Var på senteret i Lillestrøm i går, men jeg fant ikke en eneste ting! Det er jo Byfest i Lillestrøm så mamma, Nina og jeg tok oss en tur for å titte på salget. Ikke så veldig mye å skryte av... 

Planene i dag er å trene og være med Roy. Dere får ha en fin helg!Verdens beste mamma har bursdag!

I dag har mamma bursdag! Gratulerer med dagen til henne ♥ Vi har vært ute på Castello og spist god mat etterfulgt av is og kaffe her hjemme. En koselig dag :-)

Sverigetur

Da drar jeg, Roy og Sveinung på harryhandel i Sverige. Vi snakkes senere!
Hva skal dere idag?

Oisann!

De siste dagene har jeg fokusert på å bli frisk, skolen og gå ut den tiden jeg har hatt "fri". Jeg har så mye som jeg har gjort og skal gjøre på skolebenken om dagen at jeg bare er nødt til å prioritere Roy og vennene mine den tiden jeg har igjen. Jeg har blant annet vært på fotballkamp og senteret. Ellers har jeg hostet og hostet og hostet og hostet. I dag er jeg faktisk støl i det ene ribbeinet noe som gjør utrolig vondt. Blir gæren av denne forkjølelsen!! 

Desverre så må jeg velge bort bloggen fremover også. Ihvertfall imorgen siden jeg har en viktig samfunnsfagprøve på fredag. På fredag skal jeg også i bursdag til Hege noe som kommer til å bli utrolig koselig! Jeg ville bare stikke innom for å vise litt livstegn. Håper dere har det bra og ikke så alt for mye å gjøre på skolen! Jeg vil ha sommer og bli bruuun 

syk

Onsdagen tilbrakte jeg med matte- og tyskboka mi. Hadde 2 prøver på torsdag, og begge gikk ganske greit! Fikk 6er på matteprøven og 5+ på halve tyskprøven (del 1). Del 2 har vi ikke fått vite noe om enda. 

Da jeg våknet på torsdagen følte jeg at kroppen min værket, men jeg tenkte at grunnen var for lite søvn så jeg dro på skolen. Igjennom hele skoledagen ble formen værre og værre, og da jeg kom hjem gikk jeg rett til sofaen hvor jeg sovnet. Det viste seg at jeg hadde feber. Jeg har også vært forkjøla en liten stund. I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Har feber, er forkjøla og hodet banker. Heldigvis er ikke feberen så høy! Nå har jeg fått tatt en tablett som har gjort at jeg har orket å blogge. Vi snakkes!"fake a smile"

Det er så utrolig lite å gjøre når man er hjemme! Jeg spammer ned folk på snapchat, og tven står på døgent rundt. Blir rastløs!! 

Dobbel bursdag

Som sagt var jeg i bursdag i går til begge kusinene mine, og der var det grillmat og kaker. En typisk familiebursdag kan jeg vel bare si, også sier de få bildene seg under seg selv. 

dårlig vær men happy

Hei dere, gjett hva?! Jeg fikk en 6er på engelsk prøve eksamen skriftlig! Har aldri fått en 6er på noen slike skriftlige tekster før så jeg ble veldig overrasket. Hadde regnet med en 4er. Ble veldig glad altså! Men nok om det. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og har fått tatt noen ekstremt kjappe bilder til dere. Jeg må nemlig øve på en naturfagsprøve jeg har imorgen om radioaktivitet og elektromagnetisk stråling. Lucky me!  

Dere får ha en fin dag selv i det dårlige været så snakkes vi!

sneaking in

Hei hei! I går tilbrakte jeg mesteparten av dagen i senga. Jeg våknet klokken 12, gjorde en del lekser og vasket rommet før det var tid for paradise. Fikk heller ikke sove igår kveld siden jeg stod opp så sent. I tillegg var det lyn og torden ute som gjorde at hele rommet mitt lyste opp! Også så varmt a gitt! Ihvertfall så jeg ikke vitsen med å blogge når det skjedde så lite.

I dag hadde jeg skole til 4, og siden har jeg trent her hjemme i stua med øvelser fra youtube og sittet med lekser. En ganske så kjedelig dag dette her også, haha. Men jeg må jo oppdatere dere regelmessig. Det har jeg bestemt meg for :-) Siden jeg ikke ser helt presentabel ut nå, får dere et bilde fra Kroatia ifjor. Savner brunfargen!!

 

Nå er det paradise!

Gratulerer med dagen til bestefar!

I dag har verdens beste bestefar hatt bursdag. Gratulerer med dagen! Vi har vært på hytta og grilla, gått til sognsvann og solt oss ute i det fine været. En veldig fin og varm dag. Sommervær

I dag startet jeg med frokosten ute etterfulgt av en 9 km lang joggetur rundt Jessheim med Izabelle. Nå sitter jeg og Emilie sammen med alle gutta og ser på Ullkisa kamp. Senere blir vi med til Eidsvoll og skal se på Roy spille kamp der. Ha en fin dag og nyt tropevarmen!

17. Mai

Jeg vil bare si en sen gratulerer med dagen til dere alle! Jeg startet dagen med å se på 17. mai toget, og dro videre til Hovin skole. På Hovin skjedde det ikke så mye for min del så jeg ble plukket opp av Roy og kjørte videre til Jesshiem. På Jesshiem møtte vi kompisene til Roy. Har så og si hengt med de + Håkon og Knight i hele dag. Fikk også hilst på jentene og kjente. Etter å ha sett på barnehagetoget som Linnea gikk i og borgertoget fullt av russ, dro vi videre til Nina og Andreas hvor vi har spist tapas. Da maten var ferdig spist opp, kjørte jeg og Roy til Stovner for å hente Emilie hos faren sin. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en laaang dag. Bunaden har vært på helt siden klokka 9 idag tidlig, og til nå. Veldig deilig å ta den av seg igjen merker jeg! 

 Hvordan var din 17. mai?

Startet dagen med en joggetur

I dag ble jeg vekt rundt klokka 11 av mamma  som lurte på om jeg ville være med ut å jogge. Jeg "spratt" opp av senga, og før du visste ordet av det var vi ute og tok oss en joggetur på ca. 5 km. Sminkefri og greier! Etter det dro vi til barnehagen hvor konfirmasjonen er imorgen, og hjalp til med forbredelser. Jeg lagde bordkort og satt strikk rundt sangheftene. Nå har jeg spist vaniljekesam med jordbær og blåbær før jeg hopper inn i dusjen.     En brøkdel av dagen idag

Da har jeg endelig fått internett igjen! Som sagt dro jeg nedover til Molde rett etter skolen igår, og siden oldemor bor på landet og er gammel, har hun ikke internett. Nå derimot sitter jeg i Ålesund eller riktigere sagt Skodje. Her skal jeg være til søndag hvor jeg skal i konfirmasjon og dra hjem igjen. Hos oldemor har jeg tatt mange bilder og filmet hele tomten hennes. Det vil si fjøset, naustet, tomta, stranda og huset. Hun har nemlig veldig stor tomt! Skal få se om jeg får satt filmene sammen i løpet av de neste dagene, men jeg tviler. Jeg tror jeg tar mange bilder også legger ut bare noen få også får dere resten når jeg er hjemme. Høres det greit ut?

Nå ikveld har vi spist grillmat nede ved vannet og kjørt båt. Været oppover har vært overraskende bra i forhold til hva jeg har hørt at det har vært hjemme. Deilig! Slenger med en brøkdel av bildene jeg har tatt idag. Kos dere videre!Drar imorgen

Imorgen skal jeg til Molde og Ålesund. Jeg skal nemlig i konfirmasjon til treminigen min. Jeg drar imorgen etter skolen, og turen går muligens først til oldemor. Har ikke startet å pakke engang, men det går nok bra. Kjøpte meg ny minnebrikke når jeg var på senteret med mamma i stad, men den hadde for dårlig hastighet så den må jeg bytte. Den andre har blitt ødelagt (grunnen til at det ikke har vært så mange videoblogger). 

Pysjen er på å greier! Driver å vasker klærne jeg hadde på meg i dag så jeg måtte bare ta på meg noe. Veldig dårlig bilde, men jeg måtte ta et kjapt bilde. Jeg må få med meg paradise vettu!

Lappen og terrordag

Hei dere! Jeg vil bare starte dette innlegget med å gratulere den beste kjæresten, Roy, som har fått lappen idag. Jeg har fått en personlig sjåfør... Juhuuuu! På skolen i dag har det også vært terrordag noe som resulterer i våte klær. Jeg drimot klarte å holde meg tørr. På (en av?) Terrordagen(e) på min skole blir alle innganger/ utganger omringet av russ med vannpistoler, vannflasker, bøtter og vannballonger. Jeg og noen andre prøvde å komme oss ut ved å gå nødutgangen, men det gikk desverre ikke. Russen har oversikt over ALT. Jeg fant derfor et sted hvor jeg satt sammen med Magnus hele friminuttet, og da friminuttet var ferdig gikk vi helt rolig inn til gymsalen. Null stress (sier jeg nå)!

Noen gamle bilder fra april

Senere skal jeg fortelle dere om hva som skjer i dagene fremover så følg med!

Besøk

I dag våknet jeg ganske sent, og rundt 12:30 tiden startet jeg med litt lekser. Søndager= leksedager. Senere kom Charlotte til meg og har vært her til nå. Veldig koselig!

 

"Photoshooten" startet med noen vanlige bilder slik som dere ser øverst, og endte i mange morsomme grimaser. De grimasene kommer ikke ut her for å si det slik.

Hvordan har deres søndag vært?

Tuesday

I dag hadde jeg skole til fire. Da jeg kom hjem, spiste jeg pizza før Roy kom. Siden Marcus har hatt kamp i dag tok vi oss en tur, for å se på dem etter at jeg fikk tatt en dusj. I kveld skjer det ikke stort. I morgen derimot skal jeg på hytta (altså til bestefar i Oslo). Ha en fin "natt til 1 mai"!Hva skal du ikveld?

Rooosa

Blir litt sen og dårlig blogging idag folkens, men da jeg kom hjem slappet jeg av før jeg startet på en særoppgave jeg må skrive etterfulgt av trening. Var på butikken i stad også, og mamma kjøpe en søt rooosa lipsyl til meg. Passer bra til treningstøyet mitt idag! hehe

Nå er det tid for paradise!

Dugnad

Endte opp med at jeg dro bort på Olaløkka i dag hvor det var dugnad. Der lekte jeg en del med Linnea. Etter hvert kom Roy også så det ble til at vi spilte litt fotball og vandret rundt der. Kom hjem i 7 tiden, og nå sitter hele familien å ser på filmen på tv3 og gomler i oss godteri.

Ut hvor?

Da tar jeg turen ut. Hvor jeg skal og hva jeg skal vet jeg ikke. Men med dette fine været kan jeg ikke sitte inne! Gradestokken viser sommertemperatur i sola noe som er meget bra. Snakkes senere idag!

Sitter her da

Dagen i dag startet med at jeg tok bussen inn til Jessheim hvor jeg møtte de fleste fra klassen. Fra Jessheim tok vi toget til Oslo S, og byttet tog slik at vi havnet på Kjelsås. Da vi kom frem til museumet, gikk vi rundt å tittet og svarte på noen spørmsmål som vi hadde fått etterfulgt av en liten guidet tur rundt. Da vi var ferdige på museumet, tok vi toget tilbake til Oslo S hvor vi kjøpte oss noe mat før vi tok toget videre til Jessheim. På Jessheim ble jeg med Magnus og Fredrik på Burger King før jeg tok bussen hjem igjen. Skoledagen min kort fortalt. 

Her hjemme har jeg ikke gjort så mye siden jeg kom hjem. Bare kjedet meg og slappet av. Har ikke orket å gå ut av døra. Vet jeg sa at jeg skulle blogge når jeg kom hjem, men jeg orket dessverre ikke å ta frem PCen. I tillegg så forberedet jeg meg på å ta bilder, og da jeg hadde tenkt meg ut for å da ta disse bildene så begynte det å regne... 

Jeg tok derimot bilder på museumet, og lagret noen av bildene som jeg tok da jeg snapchattet med folk istad. Nå er planene å se på One Tree Hill, og slappe av litt mer. Hva skal dere ikveld?

Teknisk museum

I går var jeg med Charlotte og Charlotte på shopping på senteret. Senere på kvelden ble jeg med Roy og Henrik for å se på Ullkisa kamp. En kamp Ullkisa tapte. 

Nå reiser jeg avgårde på teknisk museum! KOmmer vel hjem rundt tre- fire tiden tenker jeg så da skal jeg prøve å få slengt på et blogginnlegg. Håper dere har en fin dag! Hva skal dere i dag?

FinitoEndelig så og si ferdig med vurderingsukene! Ingen kjempe store prøver og skrivedager igjen. Imorgen har vi fri og på fredag skal vi på teknisk museum. Planene for i dag er å trene bare. Har akkurat kommet hjem etter å ha skrevet engelsk i hele dag så det blir deilig å kunne slappe av litt... igjen. haha

Har dere vært på teknisk museum før?

Gått tur

Da er jeg plantet godt i sofaen etter å ha gått en ca. 2 timers lang tur. Utrolig deilig å gå ute i dette fine været!Hjemme fra skolen

Da har jeg kommet hjem fra skolen etter en dag med geografi og gym. Nå snart hopper Roy inn døra!

Dere får et bilde fra påskeferien, for jeg er ikke akkurat klar for å stå foran kameraet nå... hehe

Dette innlegget blir postet via Iphonen, for noen av dere har sikkert lagt merke til den nye appen til blogg.no? Den er blitt genial!!

Da er det på'n igjen!

Hei dere! 

Nå er det full blogging på gang igjen. Fant ut at det ikke var så mye som skjedde i vurderingsukene denne uken allikevel så da blir det blogging. Som dere vet så skjedde det ikke så mye spennende forrige uke hvis du ser bort ifra Justin Bieber konserten som var helt super! Ellers så har jeg hatt tyskprøve og matteprøve noe jeg følte det gikk så som så med... Hva har dere gjort da?

1. Nyeste innkjøpene (topp: vero moda, sko: dna), 2. Klar for bursdag!, resten er fra Justin Bieber konserten. Tok ikke så mange bilder, men heller mange videoer som ikke kommer ut på bloggen denne gangen desverre. Min sangstemme kommer ikke ut her, nei. haha. 

Glad for å ha meg tilbake?

En stund siden

Hei mine kjære lesere! En stund siden sist. Vel, jeg har litt å gjøre på skolen så jeg har valgt å legge bort bloggen. Siden vi neste uke begynner med vurderingsukene vil jeg si til dere at jeg fortsatt kommer til å være borte en stund. Kommer til å ha så mye å gjøre med øving til prøver og trening. Når disse ukene er ferdig vil jeg komme tilbake sterkere. Nå er motivasjonen på bunn og det er lite med tid som bare vil resultere til dårlig blogging så da tar jeg en liten pause. Håper dere forstår! 

Siden jeg ikke har noen bilder å dele kan jeg dele planene som allerede er lagt for de tre ukene som er/kommer. Kos dere med mine "spennende" planer!Har dere vurderingsuker?

Dagen i dag

Hei på dere! I går var det ekstremt mange innom bloggen min noe som jeg er veldig takknemlig for. Det er veldig koselig at folk tok seg tid til å lese hva jeg hadde å skrive om mormor! Det setter jeg utrolig stor pris på :-)

Dagen idag startet med å få i meg en god frokost etterfulgt av en tur bort til Emilie, for å ta outfitbilder. Sebastian kom til Emilie han også så både jeg, Anine, Emilie, Sebastian og Linnea ble sittende å spille Super Mario på Wii. I fire tiden tok jeg bussen inn til Jessheim hvor jeg møtte Roy. Deretter dro vi videre til Roy hvor jeg har blitt til nå. Nå skal jeg kose meg med en kopp te (halsen min begynner å bli litt sår) og se på paradise hotel. Må bare nyte de siste timene av ferien, for imorgen er det opp tidlig og tilbake til hverdagen. Når starter dere på skolen?

Et lite Oslo besøk

Dagen startet med avslapning etterfulgt av en liten treningsøkt. Etter denne treningsøkten var det bare å kjappe seg inn i dusjen og dra ut til Oslo på grava til mormor. Da vi var ferdige på grava møtte vi bestefar på Chinatown i Oslo hvor vi spiste god mat. I dette øyeblikket sitter jeg å følger med på Top Model Sverige før Paradise braker løs. Dagens antrekk kommer imorgen siden jeg ikke rakk å ta noen ordentlig bilder i dag! 

Sliten og sent

Det ble veldig sen blogging nå, men jeg sa jeg skulle blogge når jeg "var hjemme". Vi kom hjem i 6 tiden, men mamma og pappa hadde bestemt seg for å ha afterski på verandaen her hjemme så vi fikk besøk av naboer. Mannfolka holder på enda mens jeg har vært i dusjen og skal legge meg nå etter dette innlegget. Alt i alt så har det vært en fin dag. 

dere får nøye dere med et gammelt bilde fra Hemsedal

God natt!

Hurdal, here I come!

Nå drar vi til Hurdal skisenter, for å stå på årets siste tur på slalomski. Regner med at vi blir der en stund, for pølser og kakao er pakket, så det blir vel ikke blogging før senere. 
Ha en fin dag!

Terassekos

Når alle andre går inn for kvelden går vi ut. Vi har nemlig grillet pølser og sittet på verandaen med musikk fra radioen i bakgrunnen. Litt koselig egentlig, men veeldig kaldt! Nå sitter vi inne og skal snart se på en film. Nyt kvelden videre!Byshopping

Dagen startet med at jeg stod opp i 9 tiden og kom meg ut av døra til Oslo i 11 tiden. I Oslo shoppa jeg og bestefar noen få plagg før vi møtte mamma på sagene lunsjbar hvor jeg spiste cæsarsalat. Senere dro vi en liten tur på grava til mormor før vi dro på butikken her hjemme. Bestefar har nå blitt med oss hjem og nå skal vi innta sofaen med påskegodt. 

Fin her ja...

Er ikke påskeegget mitt det søteste?

Har du fått påskeegg enda?

Dagen idag

God kveld! Nå sitter jeg klar for å se på kveldens episode av paradise hotel. Stod opp klokka 12 idag så dagen har vært ganske kort for min del. Har vel så og si sittet å sett på tv i hele dag hvis du ser bort ifra at jeg og mamma tok oss en tur på Elixia istad. Imorgen skal jeg ut med bestefar i Oslo. Kommer til å bli koselig!Hestejenta

Haha. I går rei jeg en stor hest. Ikke bare skritta jeg, men jeg trava også! Det har gått 2 år tror jeg siden jeg satt på en hesterygg, og så utrolig morsomt det var. Minner meg om den tiden hvor jeg faktisk gikk på ridning. Jeg er egentlig utrolig redd for hester. De er så store og har så mye krefter i seg, men i går pussa, fulgte og rei jeg hesten. Må si jeg er litt stolt over meg selv. 

Jeg hadde jo med meg Roy og Sebastian, og det var jo koselig, men jeg må si at de kan å klage i en stall. For ikke å snakke om hva de kledde på seg! "Bygutter" i en stall er ikke akkurat en smart ting. MEN det var koselig, og selvom de frøys og klagde litt så tror jeg de hadde det morsomt de også. 

Fin dobbelthake ja.. Føler meg i mitt rette ess

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er hesten jeg rei..

Fikk ikke tatt så mange bilder noe som er litt synd, men Roy filmet meg i 40 minutter da jeg rei. Tror ikke jeg gidder å legge den ut på bloggen så dere får kose dere med disse to bildene av meg over fra Iphonen. 

God morgen!

Nå sitter jeg å spiser dagens frokost (brødskive med jordbær) samtidig som jeg ser på tv. Jeg må snart gjøre meg klar for å dra til Oslo med Sebastian og Roy. Vi skal møte Emilie på stallen hennes, og bare henge med henne der. Mesteparten av dagen går til det tenker jeg. Ha en fin dag!Oh the weather outside is frightful

Heisann! Så utrolig fint vær det er i dag! Jeg derimot har ikke brukt så mye tid ute. Jeg har vært på besøk hos Thomas sammen med pappa. Senere i dag skal jeg på kino med Roy og Håkon og se Identity Thief. Gleder meg!

Hva har dere gjort idag?

 Hei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits