busy womanGenser Bik Bok    Skjørt H&M

..eller, vil ikke akkurat kalle det busy woman, men jeg har mye mer å gjøre denne jula i forhold til det jeg har hatt noen gang før. Mye grunnet jobb selvfølgelig, men jeg har faktisk vært mer borte også. I går for eksempel dro jeg inn til Jessheim for å kikke på salget før jeg dro på jobb fra 12-17, og etter jobb ble jeg hentet før vi dro rett til onkel Frode og tante Mette på middag. 

Nå om noen få minutter skal jeg til Thomas å se på film. Når jeg kommer hjem igjen, vet jeg ikke helt hva jeg skal, men jeg har en liten plan om å dra til Roy. 

Ha en fortsatt fin dag!

pizza- og spillkveld

I går var det en veldig koselig kveld. På dagen dro vi på trening, og etter det dro vi videre til Tone og Rune hvor vi lagde pizza mens gutta så på fotballkamper i stua. Deilig å spise noe annet enn julemat. Senere spilte vi norge rundt. Faktisk veldig gøy! Nå hadde jeg en liten plan om å dra på trening og senere er det jobb.  

julegaveneStor kopp // Helnøtt og melkesjokolade // Ferrero Rocher // Sjokoladekanin og kjærlighet // Godteri // Blender fra Wilfa 


Sko fra Nike // Sports- bh fra Nike // T-shorte fra Nike Notebook fra Samsung med pc-veske (?)

Toalettmappe fra Bjørn Borg // Shampoo og balsam fra Sunslik // neglelakk fra TGR // Manekyrsett // Negleforsterker  

London tur // gavekort på kino // penger

Smykke fra Glitter // Øredobber fra Mestergull // Øredobber fra Primark 

Kosesokker // Vanlige sokker // Nattkjole // Morgenkåpe av silke 

juleaften

Nå har jeg endelig klar å redigere bildene fra juleaften. Vi spiste god mat, og vi alle er storfornøyd med gavene. Senere i dag kommer det et innlegg med alle julegavene. 

julekjolen

Denne kjolen har dere jo sett før, men jeg orket ikke å kjøpe en ny en for juleaften. I går hadde jeg ihvertfall lakket neglene slik som dere ser på bildet over, og var egentlig fornøyd med det. Forteller mer om selve juleaften senere. Dere får ha en fin 1. juledag. 

julestrømpa

Våknet opp i dag med TVen som stod på etter i natt med nada julefølelse. Sikkelig trist. Prøver å være positiv her, men det funker liksom ikke. Med vinden og regnet utenfor har jeg gitt opp håpet. Håper dere får en fin juleaften så skal jeg prøve så godt jeg kan å få så mye julefølelse som overhodet mulig.

God jul! ♥  

lille juleaften

I dag er det den 23 desember. Tenk det! Lille juleaften alt? Går for fort til tider. I dag stod jeg opp i 10 tiden, åpnet den siste kalendergaven som var en julesokk, lagde meg frokost også har jeg rukket å få med meg 101 dalmantinere. Så koselig! Nå skal jeg snart ta bussen for å dra på jobb. Siste jobbdag før jeg har 3 dager frii, wiihuu! Får dessverre ikke vært med å pynta juletreet, noe som ihvertfall ikke hjelper på julestemningen. Har ingen snev av julefølelse i det hele tatt. Trist. I kveld kommer tante Kristin og Silje og på juleaften kommer bestefar og farmor. Litt familie fra forskjellige kanter. Blir koselig. 

 ferieeeNå er det endelig ferie! Selv om jeg skal jobbe omtrent hele jula, blir det deilig å ikke tenke på skole. Etter skolen i dag dro jeg på senteret med Magnus, Fredrik og Lars. Snart skal jeg fikse meg å dra på jobb, men først.. London research. Noen som kan gjette hva jeg mest sannsynlig skal? Kanskje ikke så vanskelig. Roy har bestemt seg for å gi meg London- tur i julegave. Jippii! Har dere noen tips så er dere hjertelig velkomne til å gi dem til meg. På forhånd takk! 

bursdagsgavene

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en times trening og sol. Videre i kveld blir det avslapping. Her er ihvertfall videoen...


+ penger 

Haha, må le litt av meg selv for det er så kleint, men håper dere blir fornøyd! Jeg orket ikke å bruke så lang tid på den denne gangen, så den ble litt kjedelig, men det får duge!

videoblogg på vei!

I dette minutt laster jeg opp en ny videoblogg om bursdagsgavene mine på youtube, men selvfølgelig tar det tre år. Jeg sluttet i 2- tiden på skolen, noe som gjorde at jeg kom hjem mens det fremdeles var dagslys slik at jeg fikk spilt inn denne videobloggen. Videoblogg er alltid like kleint. Blir aldri komfortabel når jeg snakker til kamera, men jeg lar det ikke stoppe meg! 

Følg med senere for en ny videoblogg!

package number sevenHubbaBubba og et skilt 

Jeg har rett og slett ikke tid eller ork uansett hva jeg gjør. Dette innlegget har jeg hatt liggenes klart siden fredag, men har ikke orket å publisere det før nå. Dette er kalendergaven jeg fikk fredag en 13. Så nå på søndag fikk jeg enda en som jeg ikke har tatt bilder av engang. Planen er å filme bursdagsgavene mine imorgen siden jeg slutter tidlig på skolen, men det er andre faktorer som spiller inn der. Vi får se. Tar en ting om gangen.  

Keep calm, it's my birthday

Tidenes mest originale overskrift...Endelig var det min tur til å bli 17 år! Yeey mee! Om bare 1 år er jeg 18, og har mest sannsynlig lappen. Tiden går så fort! Startet dagen med gave og brødskive med sjokoladepålegg (♥), nonstop og lys på senga. Søte mamma ♥ Senere på skolen kom Hege og Charlotte og overassket meg med brownies ♥ Først etter skolen kom jeg meg på senteret og fikk kjøpt meg noe nytt på 30 % på BikBok, byttet noen gaver og kjøpt noen julegaver. Videre i kveld har jeg ingen peiling på hva jeg skal. Roy kommer etter jobb, og det er det jeg vet. Imorgen og søndag er det jobb, og i tillegg er det voksenbursdag på søndag. Stappfull helg, men det er deilig. Jeg tenkte også å lage en videoblogg til uka med alle bursdagsgavene. Mye bedre å få samlet alt! Ha en fin dag alle sammen!  


package numer six

Sokker fra Bik Bok

Kanskje ikke det mest spennende for deres del, men jeg trenger det virkelig! Er det en ting jeg ikke skjønner, så er det hvor sokkene mine blir av. Det er som om vaskemaskinen spiser dem. Men nok om sokker, haha. Nå er jeg endelig ferdig med alle prøver for i år! Både matteprøven og biologiprøven gikk ræva, menmen.. Jeg trøster meg med at det ikke teller før neste år. Nå skal jeg nyte dagene frem til jul. I dag skal vi til Åse og Tom på noe julegreier, og imorgen har jeg bursdag. Jippi! Endelig er det min tur :-) Dere får ha en fin dag, klem ♥

package numer five

Sukkertøy fra TGR, haha mamma vettu

Bursdagen

Hei dere! Beklager litt sen oppdatering, men jeg byttet vakten min slik at jeg har jobbet i dag også! Men nå kan jeg fortelle om bursdagen min..

Lørdagen var kjempe koselig. Selv om det var bursdagen min kalte jeg det "jentenes julebord". Siden vi jentene skjeldent møtes var det ekstra koselig å sette seg ned og prate, danse og le. Planene var å spise grøt og lage papperkaker. Rolig kveld med mye bevegelse med andre ord. Vi kjørte igang julestemningen med god gammeldags (og litt ny) julemusikk og gløgg mens grøten stod å putret. Senere var det opppakninger av gaver. Jeg fikk så utrolig mye fint, og mange ting jeg ønsket meg. Viser dere om ikke så altfor lenge. Etterhvert spiste vi som sagt grøt før vi bakte og pyntet pekkerkaker. Med andre ord så var bursdagen utrolig koselig! Er så altfor lenge mellom hver gang...package number four

Truse og lipgloss fra Bik Bok

morning photos

God morgen! Det er det ikke hver dag jeg får si til dere! I dag stod jeg opp halv åtte før jeg tok bussen til skolen 08:50. Alt vi skulle i dag var å fremføre resultatene av markedsundersøkelsen så kunne vi dra igjen. Nå er jeg hjemme, og er strålende fornøyd med en 6/5 ! En fin måte å starte helga på. Nå skal jeg komme i gang med biologi. Som sagt er det mye som skjer denne helga så jeg må utnytte denne fritiden til noe fornuftig.Etterpå skal jeg på jobb. Ses vi der? 

HA EN FIN DAG ♥

package number three

Denne gangen vet jeg ikke hvor nissen er fra desverre 

package number two

Kit med litt forskjellig fra Bik Bok

I dag var vi ,som noen sikkert vet, i Oslo tinghus for å se på en rettssak. Det var litt spennende å se hvordan det fungerte, men gud så langtekkelig og kjedelig. Etter et besøk der fikk vi fri, og da gikk vi på Max før vi måtte møte på det juridiske fakultet for omvisning. Dette er da skoledagen min. Da jeg kom hjem måtte jeg øve til norsk skrivedag som jeg har imorgen og tysk prøven på torsdag. Vurderingsuker ♥♥ Gleder meg til fredag neste uke, jeg. Da har jeg bursdag og vurderingsukene er over! Det skal bli deilig det! 

package number oneTruser fra H&M

Oi, heisann! Glemte visst å publisere dette innlegget i går så jeg får gjøre det nå! Siden de var en størrelse for store må jeg dessverre bytte de inn i en mindre, men jeg digger fargene og mønsterne på dem! 

Har du pakkekalender?

the first of december

Et lite bildedryss fra adventslysene og kalenderene til Marcus og meg. Nå er det 1 desember, og julen er offisielt i gang. Ekstra koselig hadde det vært med snø, men jeg klager ikke på solen heller! Tenk så fort dette året har gått! Litt skummelt egentlig. Snart er jeg 17, og om 1 år igjen er jeg 18. "Voksen" altså!? Blir litt rart, men får ta et år om gangen. I dag er ikke planene store. Får se å få tatt meg en tur til Roy med kalendergavene etterpå når han kommer hjem også blir det grøt her i huset. Får se om jeg får tullet meg bort på julegrantenningen, men jeg vet ikke om jeg gidder med denne vinden, hehe. Blir ihvertfall en rolig 1. desember for min del. Hva med dere? Hva er deres planer for i dag?  

Etterpå kommer forresten dagens pakkekalender! Følg med :-)

hello december

pakkekalender ferdig

Da er jeg endelig ferdig med å pakke inn 13 kalendergaver til min beste Roy ♥ Kjenner at jeg gleder meg til han kommer hjem imorgen så jeg kan gi han pakkekalenderen hans. Jeg har gjort det sånn at han får en annenhver dag bortsett fra 23 og 24 desember. Da får han pakker begge dagene, hvor den 24 er ekstra stor, hihi :-)  I dag jobbet jeg, som nevnt i går, fra 09:00, men siden det var så siiinnskyyt mange folk i dag spurte sjefen om jeg ville jobbe litt lenger. Det endte med at jeg tok på meg 2 timer til, altså jobbet jeg fra 09:00- 16:00. Etter dette var det en lang tur på matbutikken med mamma og rett hjem til hjemmelaget pizza og kalendergave pakking. Nå skal jeg nyte de siste timene i sofaen før jeg tar kvelden. Imorgen er det jo 1. desember! Julen kan offisielt starte!

Alt av innpakningsutstyr er fra TGR 

Noen som begynner å kjenne på julestemningen?

Nisselue kampanje på TGR!

Det nærmer seg jul, og det er tid for å gjøre alt det som har med julen å gjøre. Spise grøt, bake, feire Lucia, ha juleverksted osv osv. Det er uendelig mye som hører julen til! Vi i TGR har denne uken kampanje på nisseluer, noe jeg mener alle burde ha. Det blir aldri julesteming uten nisser, julepynt og julemusikk. Vi har blant annet nisseluer med juletre, glitter, "diskokule"- mønster og til og med en syngende nisselue! Ikke gå glipp av dette! Kjøp en nisselue denne uka for kun 20 kroner og gjør oss i TGR glade og blide. Løp og kjøp!   

Image and video hosting by TinyPic

KJØP EN NISSELUE DENNE UKA PÅ TGR FOR KUN 20,-  ♥

my wishlist

1. Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder fra Too Faced 2. Trenings- shorts fra Nike 3. Treningstights fra Nike 4. Sportsbh fra Nike 5. Canon 700D  

6. Sports jakke fra Nike 7. Smykke fra Bjørklund 8. Sportsgenser fra Nike 9. Treningstights fra Nike 10. Ultrabook fra Samsung 11. Foundation Primer fra bareminerals 12. Øredobber fra Bjørklund 

13. Smykker fra Thune 14. Sportsgenser fra Nike 15. Blender fra Wilfa 16. Iphone 5S silver 17. Trenigstopp fra H&M

18. En tur til London 19. Escada Cherry parfyme (stor utgave) 20. Maroccanoil hair mask 21. Egendesignet Nike Free Run sko 

Desember er måneden for julegaver, og for min del også bursdagsgaver. I år ønsker jeg meg en del treningstøy, pleie produkter og elektronisk utstyr til en ganske så dyr penge. Jeg foventer selvfølgelig ikke å få alt dette, for dette er gaver til flere juleafter/ bursdager fremover, men dette er ihvertfall mine høyeste ønsker så får jeg se hva jeg får. Blir glad for alt jeg får! 

Hva er dine ønsker?Hei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits