Bursdags antrekket

Kjole H&M   Sko DNA   Kjede Lindex

God morgen alle sammen! Akkurat nå gjør jeg meg klar for å dra på jobb. Gårsdagen var super vellykket, men jeg forteller mer om den imorgen! I dag etter jobb må jeg øve til biologiprøven jeg har imorgen. 46 sider, og jeg har så vidt begynt å øve/lest? Dette blir spennende. Tror jeg aldri har følt meg så uforberedt som nå, men men.. Får egentlig takke meg selv.. 

HA EN FIN 2. SØNDAG I ADVENT!

191113 CURLS TODAY

Genser Bik Bok   T-shorte Bik Bok   Bukse Dr. Denim   Klokke CMYK   Smykke Bik Bok   Veske Kappahl 

Så trøtt som jeg var i dag tidlig, klarte jeg å forsove meg. Heldigvis har jeg en snill pappa som kunne kjøre meg, slik at jeg fikk tid til å krølle håret. Måtte jo teste ut den nye varmebeskyttende sprayen! Og når vi snakker om nye... i dag fikk jeg pudderet/blushen jeg bestilte fra blush.no. Fikk den på kun 2 dager! Utrolig rask levering må jeg si! Fornøyd med det. Ellers har de to siste dagene, eller tre også forsåvidt, gått til skolearbeid. Har norsk fagsamtale imorgen som jeg har forbredt meg godt på, og på fredag har jeg historiefremføring og rettslæreprøve. I tillegg skal jeg jobbe onsdag og fredag. Nok å gjøre med andre ord!

Jeg har også lagt merke til at alle har julestemning? Er det bare jeg som ikke føler at vi begynner å nærme oss jul? Har i tillegg bursdag i desember, men tenker ikke på det i det hele tatt. Det må gjøres noe med altså! Sitter faktisk i skrivende stund og hører på P4's julekanal (noe som jeg har gjort i et par uker nå), men har fortsatt ingen antydning til julestemning. Jaja.. Får håpe den kommer til rett tid da!  

Har du julestemning? 

131113 LITTLE DETAIL ON MY BACK

Blazer H&M   Topp Cubus   Skjerf Bik Bok    Sko Din Sko   Bukse Dr. Denim    Klokke CMYK    Jakke Bik Bok

061113 FUR

Pels Kappahl   Skinnjakke Lindex   Genser Bik Bok   Bukse Dr. Denim   Klokke CMYK   Skjerf Bik Bok 

Etter en lang dag med både skole og jobb, sitter jeg nå med rumpa godt plantet i sofaen. Fikk utrolig nok tid til å ta litt bilder til dere idag. Har også fått noe spennende (?) i posten som jeg vil vise dere imorgen. Dere får ha en fin kveld! 

051113 NEW PANTSCardigan Bik Bok   Bukse Dr. Denim   Skjorte Gina Tricot   Skjerf Bik Bok   Klokke CMYK   Sko Din Sko

Hei mine søte lesere! En del dager siden sist nå. Har som nevnt vært på jobb både torsdag, fredag og lørdag forrige uke, og søndagen tilbragte jeg med lekser og daffing. I går var jeg ikke helt i slaget. Lå så og si rett ut på sofaen med litt vondt i hodet, vondt i halsen og slapp. Har en forskjølelse på gang, men heldigvis er jeg bedre i dag. 

Over ser dere dagens antrekk. Var på en liten shoppingtur med mamma etter jobb på lørdag og fikk kjøpt meg en ny bukse. Den er kjøpt på Carlings i merket  Dr. Denim, selvfølgelig. Elsker dem! Ellers ser dere også en ny sølvklokke som jeg har rundt armen. Den er kjøpt forrige uke (mener jeg å huske). Har laget et eget innlegg slik at dere får en bedre kikk på den. Tok disse antrekksbildene i farta ute nå, og derfor ble ikke bildene så bra. Det er jo så kaldt ute i tillegg, og jeg kan ikke bli enda mer forkjøla. Det orker jeg bare ikke! 

Noen andre som har blitt forkjølet?

301013 THE NEW SHIRT

Skjorte Gina Tricot   Smykker H&M   Klokke CMYK   Bukse Dr. Denim 

Valgte å gå for noe enkelt, men sofistikert idag. Skjorta er kjøpt på salg på lørdag så den er ny, for de som ville komme til å lure! Etter biologituren var det deilig å få på seg noe annet enn typisk tur- klær. Og når jeg nevner turen så kan jeg jo også si at det var veldig koselig. Ble bedre kjent med folka i klassen, og hadde det koselig. Selve opplegget kunne vært litt bedre i og med at det f.eks. på båten ble mye dødtid, men det får vi tåle. Hadde det ihvertfall fint! 

I dag står matte på planen. Har matteprøve i vektorregning imorgen (hvis det sier dere noe) så jeg må få øvd litt. Ellers vil de neste dagene gå til, gjett?...... JOBB!   ♥ Penger  ♥ 

241013 YES, IT'S AUTUMN

Bukse Dr. Denim   Cardigan Bik Bok   Skjorte Bik Bok (avklippet)   Sko Din Sko

Endelig ble det fint vær igjen slik at jeg fikk jeg tatt noen antrekksbilder til dere! Ikke så spennende antrekk, men morsomt å vise dere noen litt mindre pyntede antrekk også. Gjør vel ikke noe det? Sola skinner og himmelen er knallblå. Får nesten dårlig samvittighet av å sitte inne, men heldigvis er det litt for kaldt ute! Har egentlig ingen planer idag. Burde vel egentlig begynt å øve til en matteprøve jeg har neste uke, men jeg tror det får vente til helga. Ikke helt bestemt meg enda. 

Ha en fin dag! 

250913 THE NEW SKIRTKåpe Bik Bok   Skjerf Bik Bok   Skjørt Vero Moda   Genser Bik Bok    Klokke CMYK    Sko Din Sko   Strømpebukse H&M

Da var jeg hjemme. Beklager for 0 blogging i går, men jeg brukte tiden min på å øve på markedsføringsprøve og vasking av kjelleren med mamma. I dag må jeg øve på den siste prøven før ferien, nemlig matteprøven. Skal bli så deilig med ferie nå! 

Noen andre som er klare for ferie?

210913 ?NEW HAIR?

Dressjakke Mango   Topp H&M   Skjerf Bik Bok   Bukse Dr. Denim   Sko Din Sko 

Har prøvd ut noe nytt med håret mitt idag som jeg har hatt lyst til lenge. Nemlig gå med midtskill. Trenger å ta en tur til frisøren snart, og da har jeg veeldig lyst til å klippe det litt opp foran slik at jeg kan gå med midtskill til vanlig. Meeen jeg vet ikke. 

Har dere noen mening om det?

finally helg

Cardigan Bik Bok   Bukse Dr. Denim   T-shorte Bik Bok   Smykke Bik Bok 

Oh, endelig er det helg og den skal nytes! Neste uke venter 2 prøver og en skriveøkt i norsk. Ser bare frem til høstferien. Men nok om det.. I dag skal jeg bare slappe av slik som jeg gjorde i går. Sitte på ræva, høre på deilig musikk og ta livet med ro. Ahh! Joggebuksa er allerede på. Den følelsen av å bytte fra stramme jeans til joggebukse etter 7 timer på skolen er ubeskrivelig deilig! 

Ønsker alle en god helg! Hva er deres planer for helga?

190913 OUT IN THE GARDEN

Kåpe Bik Bok   Genser Bik Bok   Skjerf Bik Bok   Bukse Dr. Denim   Sko Din Sko   Klokke CMYK 

God ettermiddag alle sammen! Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen med joggebuksa på. Vært på skolen fra 10 til 15 før jeg dro en kort tur på sentreret med Charlotte. Dette antrekket er fra tirsdagen, men har ikke fått tatt bilder av det før nå. Likte kombinasjonen med vinrødt og gult. Deilige høstfarger. Nå må jeg få unna litt matte lekser. Denne gangen er det oppgaver og ikke innlevering som står for tur. Ha en fin kveld alle sammen!

regnværsdag

Da er jeg hjemme igjen, og prøven er vel overstått! Nå skal jeg snart innta matteleksene før dagen vil gå til trening på Elixia. Må bare legge inn en klage på været også. Regn, regn, regn.. Det pøser jo ned! Ødelegger hår og sminke og gjør alt ting vått. Hater det. Samtidig så er det jo litt koselig å sitte inne mens det høljer ned utenfor. Da kan man virkelig sitte inne med god samvittighet! 

Under ser dere dagens antrekk. Beveger meg ikke ut døra med kameraet nå. Har akkurat blitt tørr, haha! Så dere får nøye dere med dette så lenge så kanskje jeg kan ta litt bedre bilder senere. 

Cardigan Bik Bok   Skjørt H&M   T-shorte Gina Tricot   Skjerf Bik Bok

110913 YELLOW FELLOW

Genser Bik Bok   Sko fra München   Bukse Dr. Denim   Klokke CMYK   Smykker H&M

Hva syns dere?

100913 THE WINE RED SCARFBukse Dr. Denim   Genser Bik Bok   Skjerf Bik Bok   Klokke CMYK   Sko Din Sko

Simpelt antrekk idag, men herligste Charlotte lurte på om det kom på bloggen idag og da tenkte jeg bare: hvorfor ikke? Så her har dere det! Bare elsker det skjerfet her! Redder alle antrekk for tiden, hehe :-)

pakke seg inn

Jeg har klart å bli sikkelig forkjøla, noe som ikke er så deilig. Derfor har jeg kjørt på med tjukk cardigan, skjerf og boots idag. Pakket meg sikkelig inn med andre ord. Cardiganen er fra Gina Tricot og skjerfet fra Bik Bok. Ble forresten ikke noe fotballkamp i går. Moi hadde klart å sovne og våknet ikke før det ble for sent så da satte jeg med ned å øvde litt på rettslære- prøven jeg har på fredag isteden. 

Noen andre som er blitt forkjøla? 

030913 #STYLEBukse Bik Bok   Topp Vero Moda   Sko fra München   Jakke Levis   Smykker H&M   Klokke CMYK

God ettermiddag! Tysk leksene er gjort ferdig og antrekksbildene er tatt som dere ser. Planene for i dag er å dra på fotballkampen til Roy på Eidsvoll sammen med Moi. 

Hvilke meninger har du om antrekket?

310813Skjerf Bik Bok   Bukse Dr. Denim   Jakke Lindex   Veske H&M    Sko Din Sko 

Veldig dårlige bilder, men slik går det når mamma ikke klarer å holde hånda hennes i ro.. menmen.. I dag har jeg vært på loppemarked ved hytta, på Linderud- og på Stovner senteret. Resten av dagen skal jeg være barnevakt for 3 barn, en liten tur til Håkon for å si hadet (han drar til York på mandag) og slappe av med Roy.

290813 SIMPLICITY270813 GOT SWAGBukse Dr. Denim   Hettegenser H&M   Genser H&M   Smykker H&M   Klokke CMYK

Haha, må le av meg selv. I got swag liksom. Vel, tilbake til kjedelige hverdagen. Er fortsatt ikke så mye som skjer (som vanlig). Var en kjapp tur på olaløkka i går kveld bare.. Pappa spilte kamp og noen venner var og så på så da tok jeg meg en tur bort. As simple as that.

Noe spennende som skjer hos dere om dagen?

230813 BROWN & GOLD

Bukse Dr. Denim    Genser Bik Bok   Klokke CMYK   Smykker H&M   Sko fra München

150813 SCHOOL GIRL

Bukse Dr. Denim   Sko fra München   Skjorte Bik Bok   Genser H&M   Klokke CMYK   Ringer H&M   Smykke H&M

Første skoledag gikk som forventet. Mye informasjon og beskjeder. Merker at jeg gleder meg litt til å ha de forskjellige programfagene. Timeplanen er heller ikke til å klage over. Dette er ihvertfall antrekket jeg hadde på første skoledag. Har du lagt ut ditt? Isåfall legg igjen en kommentar med bloggen din så får jeg se! 

070813 LAID- BACKBukse Bik Bok   T-shorte Gina Tricot   Smykke Lindex   Sko Slemdal outlet  

Ganske simpelt outfit i dag, men jeg har ikke så mye å velge i fordi resten av klærne er til vask pluss at jeg måtte være kjapp. Har vært en liten tur på Plantasjen med mamma for ikke så lenge siden. Resten av dagen vet jeg ikke hva som skjer. Tar livet med ro. Det er jo ferie! 

050813 GLITTER TOP

Topp Cubus   Bukse Dr. Denim   Sko München   

Dette er et tilfeldig antrekk jeg tok da jeg var i Kragerø. Det var dårlig vær så da tenkte jeg hvorfor ikke bare ta noen bilder slik at jeg har de til bloggen senere? Nå kom de til nytte! 

Vel, nå har jeg kommet hjem fra senteret med familien. Trengte en USB- pinne slik at jeg kan overføre alle bildene mine på den. Ellers skal jeg med pappa å se på Roy spille kamp på Eidsvoll senere i kveld.  

040813 BROWN BELT

Maxikjole Gina Tricot   Veske H&M   Sko DNA   Solbriller Gina Tricot

200713 RED BLAZER

Sko Fra München   Bukse Dr. Denim   Topp H&M   Blezer Mango   Lommebok Morris   Solbriller Gina Tricot

100713 GREEN SKIRTHar vært så heldig å ha Anine som min kjære fotograf i helgen noe som resulterer i bedre bilder! Bildene er tatt i helga

Hva syns dere?

080713 BEACH OUTFITShorts Bik Bok   Topp H&M   Sko Fra München   Smykke Bik Bok   Solbriller Gina Tricot

300613 WALKING IN KRAGERØ

Jakke Levis   Sko Converse   Topp H&M   Bukse Dr. Denim   Smykke Bik Bok

200613 CASUAL

I dag får jeg vel pakke litt, for imorgen venter nemlig skole, spising på peppes og vg-lista. Tenker å dra rett til bestefar etter vg-lista, men jeg får se. Det kommer til å være mange folk noe som gjør det litt vanskelig å komme frem med bil tror jeg. Senere i kveld skal jeg ihvertfall på kamp å se Eidsvoll Turn- Kløfta på Eidsvoll. Muligens tar jeg meg en tur innom senteret også. 

Hva skal dere i dag? Skal du på vg-lista?

170613 SMILE

Bukse Dr. Denim   Sko Converse    Genser Cubus

Hei! I dag våknet jeg til strålende solskinn og knallblå himmel. Uheldigvis nå skyer det litt til, men det ødelegger ikke humøret. Vi har fri første time idag så jeg skal snart ta bussen inn til skolen. Dere får ha en fin mandag!

100613 LIGHT COLORS

Bukse Bik Bok   Genser Bik Bok   Jakke Bik Bok   Sko Converse 

I dag skal jeg endelig på trening etter 2 uker med tett nese! Hoster fortsatt, men ikke like intenst så jeg satser på å trene litt muskler og ikke så mye kondisjon. Over har dere dagens antrekk. Veldig konfortabelt! Likte dere det?

070613 BIRTHDAY OUTFIT

Skjørt H&M   Topp Vero Moda   Sko DNA    Dressjakke Aner ikke   Øredobber H&M

070613 HEY THERENå er samfunnsfagprøven endelig unnagjort, og jeg er ferdig med samfunnsfag på vidregående. Deilig! I kveld går turen til Hege hvor vi skal ferie bursdagen hennes. Kommer til å bli så koselig! Ha en fin helg mine fine lesere!

280513 THE BLACK PURSE

Også må man jo ha det litt morsomt når man tar bilder for seg selv.....

270513 SUMMER GREEN

Noe av det kleineste med å være blogger må være å stå å ta bilder i nabolaget mens naboene er ute. Som for eksempel nå når naboen stod ute å klippet plenen i hagen bak meg, og jeg står midt i veien med stativet mitt og selvutløseren som sier pip-pip-pip-pip. Er det bare jeg som føler meg litt beglodd i slike tilfeller?

Sko Dna   Bukse Dr. Denim   T-shorte Bik Bok   Smykke Lindex   Øredobber Gina Tricot   Olajakke Levis

260513 LONG AND BLACK

God kveld! Unnskyld for at jeg ikke blogger før nå, men jeg har ligget på verandaen og dratt meg i sola frem til 2- tiden. Da skulle jeg nemlig i bursdag til begge kusinene mine, og måtte ordne meg. Det kommer bilder i et egen innlegg fra bursdagen! Under får dere da se antrekket for i dag. Kan ikke akkurat si at det var digg å prøve og se så pen ut som overhodet mulig når du får sola midt i trynet, men det får gå. Nå skal jeg slappe av litt før jeg går i dusjen og sier natta. Noen harde uker venter fremover nå...... 

240513 I'M A ZEBRABukse Bik Bok   Genser Bik Bok   Jakke Mamma sin   Smykke Bik Bok   Sko converse    Solbriller Bik Bok

Da kan jeg endelig krysse av èn prøve på lista mi. Bare veldig mange igjen. Prøven gikk helt greit. Jeg vet ihvertfall at jeg har èn feil, men den var veldig liten. Eller syns jeg det gikk ganske fint. Tørr ikke å ha for store forhåpninger, haha. I dag skal jeg og Roy på Strømmen storsenter. Nå skal vintergarderoben byttes ut med sommerklær, og det passer jo fint nå som det skal være fint vær her igjen imorgen. Dere får ha en fin dag, og nyte det fine været som kommer de neste dagene :-)

190513 LOVELY SUMMERSko München   Shorts Bik Bok   Topp Bik Bok    Solbriller Bik Bok

160513 ONE PIECE OF SUMMERSkjørt (kjole) Gina Tricot   Veske Loppemarked   Olajakke Loppemarked    Sko Din sko    Solbriller Bik Bok

Hei dere! De siste dagene har jeg gjort unna litt lekser. Fikk vite at jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen på onsdag, og gjett om jeg ble glad! Nå gjenstår det bare en del pensumprøver og en særoppgave blant annet. I morgen er det da 17. Mai. En dag hvor flertallet går i bunad, og koser seg med brus og is :-) Planene var å ta med kameraet imorgen så både jeg og kameraet er tilstede under 17. Mai. Håper at været blir slik som idag. Sol og utrolig varmt vær. Herlig! Ha en fin langhelg mine fine lesere!

110513Det ble visst denne buksa i dag også bare med annen topp. Planen var å ha på et skjørt med strømpebukse, men det orket jeg rett og slett ikke. For stramt! Derfor ble resultatet slik idag. Så må jeg bare nevne at det blåser litt her, men huset ligger ved sjøen så det er forstålig, hehe :-) 

100513 BY THE OCEAN

I dag våknet jeg i 12 tiden, og etter det dro vi rett på Moa kjøpesenter. Nå er tida inne for å spise litt pizza og se på film. Ha en fin dag!

060513 DAGENS SLAPPEI dag har jeg vært litt slapp i stilen. Egentlig veldig digg. Er det noe jeg elsker så er det å ha på denne svarte kosebuksa! Den kommer rett på omtrent hver gang jeg kommer hjem fra skolen.

Har dere også en slik bukse? 

010513 THE VIEWFikk tatt noen kjappe bilder utenfor hytta idag. Se på den utsikten. Er den ikke bare fantastisk? Det er der jeg skal tilbringe tre uker av sommerferien min i år. I dag har jeg, mamma og bestefar ryddet og vasket både ute og inne i hytta. Mye rart å finne der! Nå skal jeg slappe av med paradise hotel før jeg skal hoppe i dusjen og legge meg. Jeg har så lørdagsfølelse selv om jeg vet at det er skole imorgen. vel vel, håper på å våkne til sol imorgen :)

300413 SUN IN MY EYESJEANS, STRIPES AND LEATHER

Bukse Bik Bok  Skinnjakke Lindex  Jeansjakke München  Klokke Aner ikke  Genser Bik Bok  Smykke Bik Bok   Sko Converse   Solbriller Gina Tricot

050413 BASKET AND STRIPES

Bukse Bik Bok   Sko Converse   Jakke Lindex   Topp Bik Bok   Smykke Bik Bok   Solbriller Gina Tricot 

Hadde dere ville brukt dette?

030413 EASY

Skjorte Bik Bok   Collage genser Only   Topp H&M   Bukse Dr. Denim    Sko Converse 

020413 USA

Skjørt H&M   Skjorte Bik Bok   Sko Din Sko   Solbriller Gina Tricot

300313 KEEP IT SIMPLE

Bursdags antrekket

Planene var å blogge antrekket før jeg dro igår, men jeg har hatt problemer med pcen inntil nå. Hadde også tenkt til å blogge når jeg kom hjem igår, men det kunne jeg da ikke. Derfor får dere antrekksbildene nå og bilder fra bursdagen senere!

Sko München   Bukse Dr. Denim   Topp Bik Bok    Veske Loppemarked

180313 ++

God ettermiddag! Nå hørtes jeg litt gammel ut, men.. Har fått i meg en youghurt etter at jeg kom hjem fra skolen så nå skal jeg snart starte på leksene etterfulgt av trening. Her har dere en liten titt på dagens antrekk. Måtte ta noen kjappe bilder, for jeg må komme igang med leksene. Bruker den nye buksa og den nye veksa idag, og buksa er bare elsk. For ikke å snakke om veska! Hva skal dere i dag?

130313 RIPPED SHORTSSko Converse   Shorts Bik Bok   Genser Bik Bok   Kjede H&M   Ring Gina tricot   Øredobber Cubus   Solbriller Gina Tricot 

Hva syns dere? Jeg elsker det!

A sneek peek on tomorrow's outfit

Imorgen skal jeg på konsert i kong rakne i ullensaker kulturhus for å se på lillebroren min synge i anledning Hovin 80 år. Skal noen av leserne mine dit? Bare å komme bort å si hei!  I tillegg så er det meldt fint vær imorgen, og da er det jo ypperlig å prøve ut den nye shortsen! Dere får vite mer om antrekket imorgen....

I dag så har jeg fortsatt ingen planer på agendaen. Kom hjem klokka 4, og jeg har tenkt til å få gjort unna noen få lekser, slappe av også blir det paradise og 4 stjernes middag i kveld tenker jeg. Jeg så på paradise i går, og så langt er jeg ikke helt begeistret. Håper det blir bedre etterhvert! Når det gjelder det nye hotellet så er det jo dødsfint, men jeg vet ikke helt om jeg syns det andre hotellet var bedre eller ikke.. det er jo liksom en "tradisjon" at de bor på det andre hotellet. Hva mener dere?

Likte dere antrekket for imorgen?Uh, her var det mange spørsmål til dere..

090313 CASUALJakke Lindex   Bukse Gina Tricot   Genser Bik Bok   Sko Converse   Smykke Bik Bok

Det er ikke så varmt ute idag, men fint vær det er det! Jeg og mamma tok oss en tur på senteret idag, og jeg fikk kjøpt meg noe fint. Viser dere etterpå! 

040313 PONYTAIL

Sko Converse   Smykke Lindex   Genser H&M   Skjorte Bik Bok   Bukse Gina Tricot 

Hei dere! Som dere ser så kjører jeg hestehale i dag noe jeg aldri pleier å gjøre. Har ikke gått med hestehale på skolen på et år tror jeg. Ihvertfal..jeg staret dagen med å gape hos reguleringstannlegen, for en årlig sjekk. Jeg kom hjem fra skolen nå, og skal snart sette igang å øve på en engelskprøve som vi har imorgen. Ha en fin dag!

030313 JEANS AND LEATHER

Sko Nelly   Tights Bik Bok   Jakke Loppemarked   Genser Bik Bok

Kan vel minne om et sommerantrekk på grunn av skoene med åpen tå, men jeg syns det var så kult at jeg måtte dele det med dere! 

Likte dere kombinasjonen av jakken og skinntightsen? 

020313 THINK PINK

Genser H&M   Sko Din Sko   Smykke H&M   Skjørt H&M

Genseren og smykke er de tingene jeg kjøpte på senteret på torsdag. Like dere det? Jeg elsker det!

280213 WINERED PANTS

Snart drar jeg på shopping med Roy!

Hva syns dere om dagens antrekk?

240213 CLASS
Bukse New Yorker   Sko München   Skjorte H&M   Dressjakke H&M   Veske München  Solbriller Aner ikke   

Ble så inspirert av å titte på lookbook.nu og weheartit.no at jeg satte sammen et antrekk som jeg knipset noen bilder av. Ser dere håret? Prøvde å få til en liten wetlook, og det ble ganske kult syns jeg! 

Liker dere denne classy looken?

150213 BLACK AND DENIM

Bukse Gina Tricot   Skjorte Bik Bok   Ringer Gina Tricot og gave   Armebånd Gina Tricot

140213 AU REVOIRSkjørt H&M   Genser H&M   Skjorte Bik Bok   Klokke aner ikke   

Hei skjønninger! I dag er det jo valentines day, og dagen er til for å gjøre noe koselig for andre eller deg selv. Jeg skal bruke min dag til å øve på matteprøve, etterfulgt av muligens spise ute også kino etter det. Vi skal se den nye Die Hard filmen... Skal bli spennende og koselig! ¨

Håper dere koser dere i dag!

CROSS

Hei dere! Ble en liten oppdatering fra meg idag, men ikke ha for høye forventninger. Ihvertfall så har jeg brukt denne ringen idag, og jeg elsker den! Den kostet bare 10 kr på Gina Tricot. Tenk det! 10 kr?!!

Simple, classy, cross..

THE MILITARY GIRL 060213

Skjørt H&M   Sko Din Sko   Skjorte Vero Moda   Topp H&M   Collage genser H&M   Armebånd Lindex

Dette blir det eneste innlegget idag siden jeg må øve på tyskprøve som jeg har imorgen også skal jeg muligens trene. Vi får se... Likte dere antrekket? Har så dårlig hårdag for tiden og er så blek at det nesten er flaut.

02022013
Skjørt H&M    Skjorte Bik Bok   Genser H&M   Klokke netthandelen.no   Øredobber Pieces

I dag er jeg så støl i bena etter en HARD treningsøkt igår. Deilig å kjenne at du har trent! I kveld blir det wok hos Nina og Andreas for å feire bursdagen til Anine. Ha en fin helg!

25012013 (DE NYE INNKJØPENE)Bukse Gina Tricot   Dressjakke H&M   Smykke Kappahl   Klokke arvet   Sko Din sko   Den nye toppen Bik BokDen nye jakken Vila

I dag turer jeg over til Hege med jentene, for å se på titanic og kose oss.. Gleder meg! Ha en fin helg alle sammen!

Hva syns dere om den nye toppen og jakken?

24012013

Sko Din Sko   Topp Bik Bok   Jakke Lindex   Armbånd Lindex   Kjede Bik Bok   Skjørt H&M

DET ER SÅ UTROLIG KALDT! Står ute i -15 grader og tar bilder! Gal jente... Skal på senteret med Emilie idag. Det er alt som skjer! Ha en finfin dag!

21012013

Sko Din Sko   T-shorte Butikk i München   Bukse Gina Tricot   Dressjakke H&M   Smykker Kappahl 

Det er så utrolig kaldt ute så bildene av dagens antrekk ble tatt inne! Det er ikke noe spesielt antrekk, men det er ikke joggebukse heller så jeg tenkte jeg kunne vise dere det :) 

13012013

Sko Din Sko   Vest Gina Tricot  Strømpebukse Gina Tricot    Armebånd Kappahl   Skjørt H&M   Topp Bik Bok   Skinnjakke Lindex    Veske Butikk i München  Skjerf Cubus

Nå drar jeg avgårde på trening!

JUST FOR FUN

Bukse Bik Bok    Sko Butikk i Munchen    Topp Aner ikke     Jakke Lindex    Vest Gina Tricot

Tok bilder av et random outfit som jeg ville vise dere. Har vært på Strømmen storsenter med mamma og bestefar i omtrent hele dag. Har til og med rukket å lage en videoblogg, men vet ikke helt hva jeg syns om den...

Må bare si at det er utrolig koselig at erikastovner anbefalte denne bloggen til sine lesere igår!

Hva syns dere om outfiten? 

11012013

Skjorte Vero Moda  Genser Cubus  Strømpebukse Gina Tricot   Sko Din Sko  Smykke Bik Bok

Likte dere antrekket?

08012013Jakke Lindex      Bukse Gina Tricot       T-shorte Lindex     Smykke Bik Bok      Sko Din sko

Hva syns dere om gårsdagens outfit?

030113Jeg har klart å dra på meg en forkjølelse :( Senere i dag skal jeg ut å øvelseskjøre hvis alt går etter planen. Har trent de siste to dagene, lest ferdig den boka i norsk og sett på gossip girl. Snart ferdig med sesong 1! 

Hva syns dere om dagens outfit?

311212Ha en fin kveld!

22122012Genser H&M   Skjørt Gina Tricot  Belte Fra min mormor  Armebånd Lindex  Sko DIn sko

Jeg og mamma har vært hos frisøren sammen idag. Jeg har ikke vært hos frisøren på ååår så det var godt å få en hodebunnsmassasje og gode produkter i håret. Jeg farget etterveksten og fikk håret krøllet. 

Ble det fint? Likte dere antrekket?

20122012
Snart skal jeg ut på julehandel (mat)! Juletreet kom opp i over igår, og skal etter vår tradisjon pyntes på lille juleaften. Ble også ferdig med julegavene idag så får pakke de inn etterpå. Hold deg oppdatert!

Hva syns du om antrekket?

0912201227112012

23112012Hei dere! Koselig å høre fra meg igjen? Denne uka har jeg ikke hatt mye fri fra skole, nei. Fikk vite at boken (500 sider) skulle være ferdig til mandag så jeg har sittet å lest den hele uka. I tillegg har vi geografi innlevering, matte innlevering, norsk innlevering også hadde jeg samfunnsfag prøve i dag i 4 kapitler. GUD som jeg gruer meg til vurderingsukene i uke 49 og 50. Ser bare frem til bursdagen min og juletider. Det er så koselig! 

Men over på noe litt mer positivt. Det er endelig helg, og denne helgen har jeg tenkt til å tilbringe med Roy. Hva har dere gjort denne uken? Mye å gjøre på skolen for dere også?

18112012
I dag har jeg vært en liten tur på plantasjen og julemesse, og snart kommer bestefar på middag. Det blir koselig! Så leit at jeg må gjøre noe lekser daa...

Likte dere antrekket? Første gangen jeg har brukt pels (fake så klart)

14112012
Time for homework!

31102012Kjøpte nye smykker og ny genser her om dagen. Love it

Hva syns dere?

25102012

Det har vært OD- dag i dag som betyr at vi skal jobbe og tjene inn 300 kr til noen i Libanon. Derfor har jeg vært så flink og vasket huset i 3 timer. Støvsugeren og moppen er ødelagt så jeg har vasket gulv for hånd med en klut. Tror dere jeg ble sliten i ryggen eller!? JA ... Men skal ikke klage. Deilig å se sola titte inn vinduet når jeg står opp. Glad det blir noen dager med sol før snøen og det triste været kommer tilbake. OG AKKURAT I DET JEG SKREV DETTE SÅ KOMMER DEN SKYEN MED DEN SNØSTORMEN! lite typisk. Så ut av vinduet akkurat, og da fikk jeg se at det blåse sikkelig og snøen fyker forbi... Jaja ..... Fikk tatt noen bilder til dere som dere ser rett før det kom så litt flaks har jeg da. 

Senere i dag så skal jeg trolig på senteret med Roy. Ikke stort som skjer for tiden altså. Ikke at det har skjedd så mye ellers heller da, men .. 

19102012
12102012
08102012

beklager dårlige bilder, men bedre enn ingenting! 

25092012


20092012
Litt utydelig bilde, men jeg fant igjen en gammel ring for ikke så lenge siden. Det er en "vennering" som jeg knakk med en eller annen når jeg var mindre. Den er ihvertfall utrolig søt og passer veldig godt på fingeren min så det var et sammentreff!

I dag har jeg vært på skolen, gjort lekser og vært en tur på senteret med Emilie og bare gått rundt. Rett og slett fordi vi ikke hadde noe annet å gjøre! Bussen går fem over halv, og ti på halv bestemte vi oss for å dra så Emilie bare "jeg løper nå!", og jeg måtte stresse ut av døra. Har kommet hjem nå, og nå slapper jeg bare av. Imorgen starter jeg 10:20, har en matte time også skal vi dra på kulturhuset og se på filmen "til ungdommen". Ganske avslappende skoledag!  

Har også fått en ny tremening! den er såå søt, og jeg har bare lyrt til å kose den. Synd at de bor så langt unna...

19092012


14092012

Nå skal jeg snart filme spørsmålrunden folkens! Hva syns dere om dagens antrekk?

05092012

Som alle de andre dagene har jeg vært på skolen (begynner å bli lei av å skrive det nå, haha). I dag tok vi skolebilde.. Håper virkelig det bildet ble fint! Var også på senteret i går og kjøpte en enkel topp. På utikk etter bukser, men det skal tydeligvis være veldig vanskelig å finne (som alltid)! I dette minuttet gjør jeg meg klar for å spise middag. Kjøttboller og potetmos, for de som ville vite det. MAT Hopper litt rundt av glede idag fordi det er så fint vær og selvfølgelig fordi jeg er i godt humør. SMIIIIL

01092012Dagen i dag har gått til å tilbringe tid med mamma og bestefar på hytta. Hadde planer om å legge ut antrekket på hytta, men pcen var ikke helt uptodate så jeg droppet det! Har ikke så mye å si om dagen. Bare pratet, spist og vært ute og kikket i butikkene på ullevål. Fikk faktisk sett litt av flyshowet fra hytta også. Utrolig stilig! 

♥ Hva synes dere om antrekket? Jeg synes det var sukkersøtt (:

27082012Hva syns dere?

26082012

Oh, elsker det jeg hadde på meg i dag! Noen som er enige? Har vært i bursdagen til Emilie i kveld.. Bilder kommer senere ikveld!

25082012
17082012

Enkelt og greit!

11082012TRE ANTREKK

Hvilket likte dere best?

04082012

Nå får dere se noe av det nye jeg har kjøpt på ferie. Jeg bare elsker olajakken! Den er så kul! Senere i dag skal jeg få prøvd å kjøpt en ny minnebrikke så jeg får filmet litt.. For eksempel de nye innkjøpene mine (:

Hva syns dere?

18072012, 19072012 & 20072012

17072012Hei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits