bik bok sale

Var som sagt på shopping igår, men fikk ikke med meg så mye hjem. Syns ikke det er så mye spennende i butikken for tiden egentlig. Mye silke, chiffon og angora stoff, noe som jeg ikke liker. Men jeg fant ihvertfall en type collage genser på bikbok og noen andre nødvendige ting; foundation og varmebeskyttende som også var på tilbud.


Genser Bik Bok    Foundation og varmebeskyttende Vita

 Noen som fikk med seg noen godbiter fra Bik Bok igår? Isåfall vil jeg se! 

new in: silver watchKlokke CMYK

Her har dere et bedre bilde av klokken jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Siden det er greit å ha en oversikt over tiden når du jobber, valgte jeg å kjøpe en ny klokke i sølv. I tillegg har jeg blitt sikksykt glad i å erstatte armebåndene med en klokke. Så mye renere, praktisk og finere.  

New in: skirt and jeansSkjørt Vero Moda   Bukse Dr. Denim

I går var jeg en kjapp tur på senteret med mamma hvor jeg fikk shoppet en ny grønn dr. denim bukse, et skjørt og en ansiktsmaske. Stor fornøyd! Trengte noe annet enn den svarte dr. denim buksa mi. Ikke det at jeg ikke har andre bukser, men de er bare såå gode at jeg lett faller for dem. Har lyst til å kjøpe en til dr. denim i mørkt olastoff, men finner aldri størrelsen min i den lave modellen. De har bare de høye :-(

Bruker dere dr. denim?

"should have" for this autumn

TYKKE GENSERE

Grey here // Yellow here // Blue here


SKJERF


Red here // Beige here // Checkered here


KÅPER


Black here // Black&White here // Wine red here


BOOTS


Open boot here // Brown here // Studs here


RUTETE SKJORTER


Red&Yellow here // Red&Blue here // Blue&Green here


 

SKINN

Skirt here // Pants here // Jacket here

outfit: autumn


Coat here // Belt here  // Pants here // Clock here // Shirt here // Converse here // Purse here

Ville du gått med dette? 

jacket


Dette er jakken jeg kjøpte! Den bare skrek til meg da jeg var på Bik Bok på onsdag. Som navnt var jeg også på Bik Bok i går, og holdte av jakken rett og slett fordi jeg måtte se hva jeg hadde hjemme først. Det endte med at jeg kjøpte den. Den er jo bare såå fin! Kanskje ikke så fin på bildene, men på er den nydelig. Perfekt til høst og vinter også faktisk. Min er i størrelsen small, for de av dere som kanskje lurer på det :-)

Var den ikke fin? 

new in

Jeg og Charlotte tok en liten tur på senteret i går og jeg fikk da med meg de to cardiganene og den gule genseren. Siden jeg handlet for over 500.- fikk jeg også dette smykket med på kjøpet. Nå er det jo høst som betyr at man kan pakke seg inn i tykke gensere i alle høstens farger. Den røde genseren var noe jeg klarte å stappe oppi posen kjøpte på bik bok standen under jessheimdagene. Jeg tenkte at siden jeg ikke har vist den til dere enda passet den inn i dette innlegget. Den gule genseren har allerede blitt tatt i bruk. Antrekket kommer senere i dag!

New in: a top and more scarfs
Skjerf Bik Bok   Topp Vero Moda

Nå har jeg disse herlige skjerfene i grå, svart og vinrødt så nå får det holde! Mamma kjøpte skjerfene i går og jeg kjøpte meg denne toppen. Syns den var litt kul jeg da så jeg tok den med meg i farta. 

Hva syns dere?

New in: veske, skjerf og t-shorteVeske Bagorama   Skjerf Bik Bok   T-shorte Bik Bok

Uheldig med skoledagen på fredagene. Slutter halv 4! Menmen.. Jeg og Hege dro på CMYK og bytta klokka jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Låsen var veldig løs så jeg mista den hele tiden. Etter det ble jeg henta av Roy på senteret før vi dro innom bensinstasjonen og kjøpte boller. NAM! Turen gikk videre til meg før Roy dro videre på trening og jeg på senteret igjen med mamma. Jeg fikk kjøpt dette på bildet over. Veska er litt stor slik at jeg kan bruke den på skolen. Trenger plass til gymtøy, bøker og pc på mandager så denne passet ypperlig. Super fornøyd! 

Likte dere innkjøpene?

New in: hoodie and necklaces


Hoodie and necklace H&M

Veldig mye "new in" som overskrift om dagen, men mye bedre å dele opp innkjøpene enn å ha alt samlet syns jeg. Er dere enige?

New in: skirt, clock, ringsRinger H&M     Skjørt H&M      Klokke CMYK 

Jeg og mamma tok oss like så greit en tur på senteret i stad for å shoppe litt. Jeg fant disse gullringene, en ny gullklokke og dette skjørtet som jeg har prøvd tre ganger før jeg bestemte meg for at jeg faktisk ville kjøpe det. Jeg er storfornøyd!

Hva syns dere?

New in: shoes and perfumeSko Slemdal outlet

Parfyme Parfymelle♥ Hva syns dere?

New purchases

Mango

H&M

H&M

Cubus

Cubus

Noe dere likte?

Purchases

I går var jeg som sagt på Strømmen storsenter med Roy, og der fikk vi kjøpt masse. Vi brukte en del penger tilsammen, men det var verdt det. På det første bildet ser dere Roy sine innkjøp, og resten under er mine. Jeg tok bildene ute i det fine været, men greia er at når det er sol så blir bildene så lyse så alle bildene er ikke like fine. Dere får ihvertfall sett sånn ca. hva jeg kjøpte også kommer det helt sikkert i antrekksbilder senere også. 

Hva var din favoritt?

BIK BOK innkjøp

Som mange sikkert har fått med seg så var det 50 % på hele Bik Bok butikkene i dag. I den anledning kjøpte jeg meg en ny jakke og et par solbriller. Veldig fornøyd (:

Hva syns dere? Kjøpte dere noe i dag?

New purchasesSkjorte Bik Bok   Bukse Bik Bok

Hei dere!

Dere har vel merket at jeg ikke har blogget på noen dager? Vel, jeg har ingen unnskylding for det.. Det har bare vært deilig å være borte fra bloggen noen dager, og ikke tenke på å ta bilder av ditt og datt. Det er vel lov av og til? 

Ihvertfall. På fredag var jeg på senteret med Charlotte etter skolen, så møtte jeg Roy og ble med han til frisøren også dro vi på trening. På kvelden skulle Sebastian og Izabelle til Emilie så jeg og Roy ble spurt om å komme bort så da tuslet vi bort, for å se på senkveld. 

Lørdagen (igår) brukte jeg dagen til å sove veldig mye. Det var utrolig deilig! På dagen dro jeg på senteret med Emilie hvor jeg kjøpte min første Dr. Denim bukse (Spent på den!) og en veske. Alle sier så mye bra om de buksene at jeg bestemte meg for å prøve. Tviler ikke på at jeg ikke kommer til å like den! Bukse Urban   Veske H&M

I dag skal jeg noe spennende, men jeg kan desverre ikke fortelle hva før ikveld! Dere får følge med :-) 

A few new things

Solbriller fra Gina Tricot

Øredobber fra CubusHøytlivsshorts fra Bik Bok

Fine innkjøp?

Style a boyfriend jeans

 

    

Klikk på miniatyrbildene over for å komme til plagget du vil se nøyere på..

A long black dress

Kjole HER   Sko HER   Øredobber HER   Armebånd HER

Tenkte bare å vise dere hvordan man lett kan style en svart kjole. Syns dette hadde vært en helt grei look i syden til middagen på kvelden. Hva syns dere? 

New in: jakke og bukseBukse Billabong   Jakke Burton   

Da mangler jeg bare noen småting her og der så er kofferten ferdigpakket og klar til avreise imorgen! Likte dere buksa og jakka? 

INNKJØPENEKjøpte inn noe smått idag. Fargen på bikinien og concealeren synes ikke helt på bildet fordi det er vanskelig å få et ordentlig bilde når det er så mørkt ute. Sykt irriterende egentlig.. Like dere det?

F.R.I.E.N.D.S.
Da har jeg kommet hjem fra shopping med Emilie, og bena mine verker! Har fått kjøpt meg en ny kåpe/ jakke som kostet opprinnelig 800, men var satt ned til 300 kr!! Kjøpte meg også en topp .. Skal vise dere imorgen! Det har ihvertfall vært en veldig koselig dag :-)

BAYSIDE 36

Kom hjem for ikke så alt for lenge siden etter å ha vært på skolen, en tur på senteret med herligste Charlotte (som ikke blogger så mye for tiden) og handlet mat med mamma. Kom over denne toppen på Bik Bok og måtte bare kjøpe den! Den er så kul! Kostet 199 kr. Måtte ta noen kjappe bilder før jeg dar ut av døra til min kjære onkel og kusinene mine sammen med pappa og Roy. Det blir take away der borte og avslapning siden mamma skal ha Tupperware- party her hjemme som betyr at vi blir "kastet" ut. Ha en fin fredag! 

NEW THINGS INBukse New YorkerSkinntights Bik Bok

Treningbh H&M

Treningstopper H&M 

5.JANUAR INNKJØPVest Gina Tricot 

Skinnjakke Lindex

T-shorte Lindex

Forside:

Bakside:

Maxikjole Gina Tricot

Armbånd Kappahl     Strømpebukse Gina Tricot

Hva syns dere?

GÅRSDAGENS INNKJØP

Skjorte Vero Moda  Smykker Bik Bok

Var en tur på senteret med Roy i går bare for å bytte et par ting, og sjekke ut salget. Endte med noen smykker kjøpt på salg og denne skjorten som jeg har sett på lenge! 

FREDAGEN

Dagen igår startet med å dra på skolen, se en film, analysere filmen på 1 time og presentere filmen. Fikk faktisk karakter 5. En av to vurderinguker er over, men den verste er på vei. Har tysk heldagsprøve, nynorsk skriving, fagsamtaler i norsk, naturfagprøve, geografi fremføring, gym prøve og samfunnsfagoppgaver. LOVE IT ALTSÅ. Denne lørdagen må jeg da gjøre en del forbredelser siden morgendagen går til å feire voksenbursdagen min. Har bursdag på torsdag vet dere! 

Ihvartfall var jeg ute og spise med moren og faren til Roy og Roy igår. Det var utrolig koselig og veldig god mat! Jeg og Roy skulle ta bussen videre hjem til meg, men siden vi hadde god tid så tok vi oss en liten runde inne på senteret. Fant faktisk en jakke/ genser som jeg har sett på, og nå var det på 50 %! Betalte 250 istedenfor 500. Måtte bare kjøpe den...

haha, må forreseten fortelle dere noe senere. Det skjedde noe annet morsomt igår også, men det må jeg faktisk ta bilde av så dere får se det en annen gang! 

MINE FØRSTE NISSER


PARTY PARTY1: HER   2: HER   3: HER   4: HER

I WANT TO WEAR THIS TODAY


♥ Noen som er enige?

07102012 // INNKJØP


Bik Bok 299,-


H&M 249,-

Bik Bok 150,-    (50%)


 H&M 99,-


Bik Bok 199,-

Hva syns dere?

SHOPPING I HOVEDSTADEN

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder i går, men husket det i siste liten da vi satt og ventet på toget hjem! Vi fikk shoppet ganske mye begge to, og vi er stor fornøyde. Senere på kvelden kom Nina, Andreas, Anine og Linnea. Det endte opp med at vi så på Jackass 3 på tv. Fy så dumme de folka er. Det er så dumt at det blir morsomt! 


Innkjøpene kommer senere!

LAST BUYS


Bukser Gina Tricot  Hårspray, pudder, skjørt og topp H&M  

BROWN LEATHER BOOTS

Din Sko// Orginal pris 699,- fikk de for 199,- !!!

NOTEBOOKSRuteark og notatbok fra ArkPerm fra ArkSkrivesaker fra Søstrene GreneNotatbøker fra Søstrene Grene

Det begynner og nærme seg skolestart, og derfor har jeg vært ute og handlet inn notatbøker og skrivesaker. Eneste som mangler nå er sekken eller vesken til å ha alle disse tingene i. Hvert år sliter jeg med å finne en veske eller sekk jeg virkelig liker og som er stor nok for bøker og pc. I år er ingen unntak! Noen som har noen forslag så tar jeg gjerne imot det? 

Jeg skal starte på Jessheim vidregående skole på studiespesialisering, for de som ikke vet det. Jeg gleder meg til å møte nye mennesker selv om jeg føler at de fleste fra ungdomsskolen starter der! Men det er bare bra (: 

SKOENE HAR ANKOMMETI dag fikk jeg skonene.. Endelig! Det tok forferdelig lang tid, men nå er de hjemme i mitt hus. De første skoene må jeg lage et hull til på slik at jeg får de litt strammere. De andre skoene var kjempegode å gå i! Lette og behagelige. De satt helt greit på foten også. De skal ihvertfall være med til Kroatia! For de som lurer og ikke har fått det med seg er skoene fra nelly. 

Jeg fikk også kamerastativet, skjermbeskytteren til kamera og selvutløseren (som Emilie forhåpentligvis skal kjøpe fordi den ikke funker på mitt kamera)  idag. Litt synd at det har blitt en ripe i skjermbeskytteren, men den kostet ikke så mye så jeg sender den ikke tilbake igjen. 

Senere kommer det en liten oppdatering!

NYESTE INNKJØP

Skjørt   H&M      Shorts   H&M      Neglelakker   Cubus

BH   H&M

Topp   Monki

Negleforsterker   Vitus apotek

Shorts   H&M     Armebånd   H&M    Ringer   H&M

INNKJØP 26.06.2012

Topp   Vero ModaShorts   MangoTopp og belte   MangoTopp   Gina TricotStrandkjole   Vila

Topp   Bik Bok

Hårspray   H&M

Noe du likte?

PÅ VEI HJEM TIL MEGFra nelly

PAKKENE ER I HUS... og alle klærne er prøvd. Imorgen tenkte jeg å lage en videoblogg om alt sammen, og som dere ser  er det en del (noe av det er til mamma også da). Planene for dagen nå er å dra på Marcus sin siste fotballkamp for denne sesongen også har jeg planer om å poste et nytt kort innlegg senere idag. Følg med!

MUNTLIG I BOKS

Noen av dere er sikkert spent på hvordan muntlig gikk? Jeg følte meg bra nok i stemmen min til at jeg kunne ha muntlig, og jeg er faktisk glad for at jeg fullførte, for vet dere hva? JEG FIKK 6! Hadde ikke trodd jeg ville få det, men sensoren hadde ingen spørmål, hun sa det var en fin flyt i presantasjonen, jeg var engasjert, engasjerte publikum og hun trodde faktisk at jeg hadde vært i Sør- Afrika! haha.. HERLIG!

Etter muntlig måtte jeg belønne meg selv med litt klær, og det er også en del salg på bik bok så da var det ikke noe problem.  Gleder meg til å bruke mye av klærne mine i Kroatia! 

Bukse  H&M   100,- (salg)    - Denne kommer nok mest sannsynlig til å bli en "joggebukse" som skal brukes i bilen på vei ned til Kroatia

Topp  Bik Bok   80 ,- 

Skjørt  Bik Bok  125 ,- (salg) Nå snart går turen til Roy hvor jeg kommer til å tilbringe kvelden!

JOGGESKO

Idag har jeg vært hos tannlegen. NULL HULL! Flink jente (:

(Iphone bilde fra Emilie sin telefon)

Etter tannlegen dro jeg og Emilie på senteret, og her var vi sammen med moren til Emilie, søstrene og mimmien hennes. På senteret kjøpte jeg meg nye joggesko. Endelig!Ikveld endte det med at jeg og Roy sovnet på sofaen. Har hatt litt vondt i hodet, og har begynt å bli forkjøla. Ikke bra! Imorgen er det skole igjen. Får forhåpentligvis bare karakterkortet før vi får gå igjen (så sant streiken ikke er over).. 

INNKJØP 04.06.2012

Bikini topp 180 ,- (Cubus)

Bikini truse 80,- (Cubus)

Kjole 99,- (H&M)

Bukse 299,- (Gina Tricot)

Skjørt 100,- (Gina Tricot- Tilbud)

Dere får se det bedre en annen gang når jeg bruker det!

Noe dere likte?

ROSA 17. MAI

Kjole Elise Ryan             Veske Urban Expression          Sko Sugarfree Shoes

Armebånd Lisa Knot           Øredobber Mint            Ring Mi Lajki

Utrolig søtt antrekk jeg føler er sommerlig og passer til 17. Mai! 

GINA TRICOT AND NELLY

Fåes kjøpt HER

HER

HER

HERHER og HER

Noe som falt i smak?

SOMETHING NEW GOT INSIDEH&M   199,-Floyd   199,- på salg

NEW IN

Igår var jeg også på senteret, og jeg kjøpte egentlig bare noen småting som hårspray, pudder, en ny tights og dette: 

H&M  199,-Bik Bok  199,-

Likte du toppen?

NYE SKO

Igår gikk Roy innom senteret, for å kjøpe de skoene jeg har sett etter. Det var meningen at jeg skulle ha størrelse 37, for det var de som passet i butikken, men da jeg prøvde de her hjemme var de for små så jeg må bytte de i en størrelse større.. Din sko   699,-

INNKJØP 23.02.2012Bik Bok  50,-

Cubus  199,-  (Mintgrønn bukse)

H&M  199,-H&M  39,-

SKINNHANSKER

Ja, igår kom mamma med en pose til meg, og sa at den var fra bestefar.. Spent som jeg var kikket jeg fort oppi den, og der lå det to par skinnhanser! 

Selv om jeg ikke er så glad i den blåfargen så var de ikke så allers værst på! Elsker de i gull! Tusen takk bestefar ♥ 

INNKJØP 11.02.2012

Ja, idag har mamma og jeg vært en liten tur på senteret. Vi handlet nyttige ting, og verken mamma eller jeg hadde noe særlig shoppinglyst. Vi var egentlig på utkikk etter sko til ballkjolen, men det var visst ikke å finne i den fargen jeg ville ha/ trenger.

For noen dager siden mottok jeg et par sko som jeg hadde bestillt på nettet, men de var litt for store og kanskje en smule høye... Siden jeg ikke har funnet noe annet så må jeg bruke disse så vi kjøpte ektra såler slik at de blir enklere å gå i. De er helt nydelige!! Elsk på de.. Noen som gleder seg til å se hele antrekket til ballet? Jeg gleder meg ihvertfall til å vise dere! 

Her er det puttet to forskjellige såler i pakken, for jeg har allerede prøvd de.. Det er gummisåler og noen tøystykker ellerno som du putter bak.

Laken fikk jeg idag også.. mammas kjedeligste kjøp idag..CLOTHES

Skjørt her      Genser her      Strømpebukse her      Veske her     Sko her


Armebånd her       Ring (fås i flere bokstaver) her        Kjede her

SE HVA JEG HAR FÅTT!

ååå! Jeg har fått ballkjolen min idag, og den var superfin og passet perfekt! Dere får ikke se den før 16 februar da ballet er .. hehe! Bare å følge med :)

Spente på å se kjolen?

INNKJØP 31.01.2012Cubus 199,- pr stk (bukser)


H&M divided 99,- (skjorte)

Idag fikk jeg faktisk handlet det mest nødvendigste jeg trengte og det jeg faktisk dro på senteret for å finne!

Hva syns dere?

PROM DRESSES FOR YOU

Alle kjolene finner du på prom girl

"TODAYS OUTFIT"

Alt er fra H&M!

Stilig eller ikke?

BYTTEVARER

Idag var jeg en liten tur på senteret med Roy, for å bytte noen ting jeg fikk til juleaften og prøve noen bukser! Jeg trenger virkelig bukser, for jeg er så dritt lei buksene mine, og de begynner å bli gamle og slitte ... Det jeg fant av bukser på senteret var enten for lite eller for stort .. Ingen mellomting! Hater virkelig å prøve bukser!! 

Jeg byttet BHen og DVDen jeg fikk i julegave, og dette var det jeg byttet det inn til: 

(Det jeg byttet) 


Noen andre som hater å kjøpe bukser?

 

INNKJØP 27.12.11

Jeg dro på senteret idag, for å ta en titt på romsjulssalget, men der var det ikke mye å finne!

Floyd- 49,-

H&M- 99,-.B- young - 200,-

INNKJØP 10.12.2011Topp fra Gina Tricot    149,-

Ringer fra H&M    49,- pr stk

 

Noe dere likte? 

CLOTHING

Alt fra Nelly !

HVERDAGS ANTREKK

Alt er hefra

JULEANTREKK
Alt er fra www.nelly.com!

 

Hva syns dere?

Noe dere likte?

NYE INNKJØP

Hallo! Idag har jeg vært på senteret med Roy, sett på film hjemme hos han og spist taco hos meg. På senteret skulle vi egentlig kjøpe ring til meg, men det var ikke noen fine ute nå så da tenkte vi at vi kunne vente. Isteden kjøpte jeg 3 plagg på 50 % salg på BikBok! 100 kr75 kr!150 kr!

Jeg er ganske fornøyd med dagens innkjøp, for jeg kjøpte noe jeg faktisk trenger! Roy har også hjulpet pappa med å legge nytt tak. Legger ut bilde når det er ferdig!

Dagens shoppingantrekk 

(Bildene ble tatt da jeg var hjemme på kvelden så jeg ser litt sliten ut, hehe)

Senere har jeg lyst til å ta opp et tema om venner! For det er noe som virkelig er et tema her hos meg nå ..

KOS MED VENNER

 Idag har jeg vært på shopping med Martine, Emilie og halvveis Roy, Julie og Vår! Fikk brukt 350 kr idag også. Nå skal jeg snart starte på lekser i HØSTFERIEN. Jeg vet hva dere tenker, men jeg må bare for at jeg ikke skal få for mye til uka som kommer. Da er det bare 5 uker til bursdagen min, og 6 1/2 uke til jul. Gleder meg!!!! Ifjor var vi bare familien min på 4 på juleaften, men i år får vi besøk av tante og hennes tre barn også kanksje mormor og besse. 

 

Jeg ble vekt av Roy da han kom inn på rommet mitt idag tidlig. Koselig, men jeg må si at jeg ikke er den mest våkne om morningen! Jeg har tatt noen bilder av dagen idag: 

Dagens innkjøp:

Bik Bok (Gratis)

Bik Bok 49,-

Cubus 149,-Cubus 149,-

 

Hvordan er du om morningen?

VIDEOBLOGG; HØST 2011

 

Burde jeg ha sånne videoer oftere?

SHOPPING

Dagen idag startet med en naturfagprøve, løpetest, lese i bok og engelsk fordypning fremføring.. Etter dette dro jeg hjem, hoppet i dusjen også dro jeg til Jessheim storsenter med Emilie. Jeg fikk faktisk brukt rundt 600 kr! Noe som jeg aldri gjør.. Så dro jeg og Emilie hjem med Roy som følge, spiste middag med familien til Emilie og min også gikk vi ut med Martine. 

Nå er jeg sliten, og derfor blir det ikke så stort innlegg og mange bilder!

Imorgen skal jeg på cup med Roy, Emilie og kanskje Martine, for å se på lillebroren min spille fotball i Brumunddal også skal jeg sove over der så derfor kan det hende at det ikke blir noen innlegg.

 

Genser fra H&M - kr 250


Bukse fra Bik Bok- kr 200


Pudder fra H&M- kr 40
Pudderkost/ foundationkost fra H&M- kr 40 

Svart ring fra H&M- kr 50

Kjede fra Kappahl- kr. 40

Ugle ring fra Gina Tricot- kr 80

 

Hva syns dere?Hei! Jeg heter Malin Nygård, er 16 år og bor i Ullensaker. På denne bloggen vil du kunne lese om mye forskjellig, men i hovedsak min hverdag og mote

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits